«Δεν έχει τελειώσει τίποτα»: Το καθημερινό μήνυμα του Αλμέιδα στους παίκτες της ΑΕΚ

«Δεν έχει τελειώσει τίποτα»: Το καθημερινό μήνυμα του Αλμέιδα στους παίκτες της ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Ο Ματίας Αλμέιδα δεν θέλει να χαλαρώσουν οι παίκτες της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ματίας Αλμέιδα δεν θέλει οι παίκτες της ΑΕΚ να παρασυρθούν από τον ενθουσιασμό των οπαδών ενόψει Βόλου.

Την ώρα που η ΠΑΕ ΑΕΚ ζητά από τους φιλάθλους της να καταλάβουν ότι το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει ακόμα και γι’ αυτό άπαντες οφείλουν να προστατεύσουν την ομάδα με τη συμπεριφορά τους την Κυριακή (14/5, 20:00) κόντρα στον Βόλο, ανάλογο… καμπανάκι έκρουε και ο Ματίας Αλμέιδα στους παίκτες του.

«Το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει. Έχουμε ακόμη έναν αγώνα μπροστά μας, που πρέπει να τον κερδίσουμε», τονίζει διαρκώς στους ποδοσφαιριστές του ο «Πελάδο» σύμφωνα με την «Ωρα», καθώς γνωρίζει πως όλα μπορούν να συμβούν στο ποδόσφαιρο. Γι’ αυτό δεν επέτρεψε όλη τη βδομάδα να υπάρχει πανηγυρικό κλίμα στις προπονήσεις, προσπαθώντας να προστατέψει την ομάδα από τημν ευφορία που επικρατεί στις τάξεις των οπαδών.

Οι προπονήσεις όλη την εβδομάδα είναι δυνατές, με τον Αλμέιδα να θέλει να κρατήσει σε εγρήγορση τους παίκτες του, καθώς μετά το παιχνίδι της Κυριακής με τον Βόλο, ακολουθεί και ο τελικός Κυπέλλου. Οπότε η σεζόν έχει ακόμα δρόμο για την ΑΕΚ, που δεν πρέπει να παρασυρθεί από τον ενθουσιασμό.

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X