Αποφασίζει ο Μάκης Αγγελόπουλος για τον νέο προπονητή της ΑΕΚ - Ολα τα δεδομένα που υπάρχουν αυτήν τη στιγμή

Αποφασίζει ο Μάκης Αγγελόπουλος για τον νέο προπονητή της ΑΕΚ - Ολα τα δεδομένα που υπάρχουν αυτήν τη στιγμή
Photo Credits: INTIME

Η κούρσα για τον νέο προπονητή της ομάδας ξεκίνησε, με τον πρόεδρο της ΑΕΚ να αποφασίζει.

Ο Ηλίας Καντζούρης από σήμερα αποτελεί παρελθόν, αφού οι δύο πλευρές δεν τα βρήκαν στις διαπραγματεύσεις, οπότε η ΑΕΚ έχει βγει στην αγορά για να βρει έναν καινούργιο προπονητή.

Είναι μια υπόθεση που την έχει αναλάβει προσωπικά ο Μάκης Αγγελόπουλος και είναι αυτός που θα πάρει την τελική απόφαση. Μάλιστα ο πρόεδρος της ΑΕΚ, θέλει να φέρει έναν προπονητή από το εξωτερικό που θα προκαλέσει αίσθηση, που μόνο από το άκουσμα του ονόματος του θα καταλαβαίνει κάποιος περί τίνος πρόκειται. Σίγουρα η εμπειρία και οι παραστάσεις από το υψηλότερο επίπεδο θα παίξουν ρόλο, καθώς και το στυλ μπάσκετ της ομάδας.

Ο διοικητικός ηγέτης της Ένωσης, θα ήθελε να κάνει μια στροφή προς το Ισπανικό μοντέλο, καθώς θεωρεί ότι αυτό το στυλ είναι πιο διασκεδαστικό στο μάτι και αρέσει στους φιλάθλους που πηγαίνουν στο γήπεδο, για αυτό έχει στρέψει εκεί την προσοχή του. Σίγουρα, αυτοί που κοιτάζει η ΑΕΚ δεν είναι εύκολες περιπτώσεις, όμως θα κάνει την προσπάθεια της, αφού θεωρεί ότι ο προπονητής ίσως είναι το σημαντικό κομμάτι στην δημιουργία μιας νέας ομάδας.

Έχουν υπάρξει και αρκετά δημοσιεύματα που μιλάνε για συναντήσεις με Έλληνες προπονητές ή για κάποιους που είναι φαβορί, αλλά δεν ισχύει τίποτα τέτοιο αυτήν την στιγμή. Η ΑΕΚ θα κάνει την προσπάθεια της για να φέρει ένα ξένο όνομα και αν δεν τα καταφέρει, μόνο τότε θα κοιτάξει την εγχώρια αγορά και τους προπονητές που θα είναι διαθέσιμοι.

Το σίγουρο είναι ότι ο Μάκης Αγγελόπουλος θα το παλέψει όσο γίνεται, για να φέρει έναν προπονητή που θα έχει το ειδικό βάρος για να καθίσει στον πάγκο της «Βασίλισσας» και να είναι ικανός να φτιάξει μια καλή ομάδα που θα παίζει ωραίο μπάσκετ.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X