ΑΕΚ: Κοντά σε συμφωνία με την διεθνή ακραία Βουλγάρα, Μιροσλάβα Πάσκοβα (VIDEO)

ΑΕΚ: Κοντά σε συμφωνία με την διεθνή ακραία Βουλγάρα, Μιροσλάβα Πάσκοβα (VIDEO)

Η ΑΕΚ βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις για την απόκτηση της Βουλγάρας ακραίας, Μιροσλάβα Πάσκοβα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά την οριστική συμφωνία με τον προπονητή, Γιουνούς Οτσάλ η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ έχει ξεκινήσει και τον προγραμματισμό για τη νέα σεζόν.

Η διοίκηση του τμήματος σε συνεργασία με τον Τούρκο προπονητή έχουν βάλει μπρος τον σχεδιασμό με στόχο να δημιουργήσουν ένα δυνατό ρόστερ που θα διεκδικεί ξανά τίτλους. Μετά την Κατερίνα Γιώτα η ΑΕΚ βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές και για την απόκτηση της Μιροσλάβα Πάσκοβα. Η διεθνής με την Εθνική Βουλγαρίας ακραία είναι γεννημένη στις 6-2-1996 και έχει ύψος 1.80.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε έπαιζε στην τουρκική Κουζεϊμπόρου και πέρυσι στην Μερτ Γκρουπ Σιγκόρτα, ενώ στη Βουλγαρία αγωνίστηκε στην Μαρίτσα και στη Λέφσκι. Το 2016 αγωνίστηκε και στην πολωνική Ρεζόφ. Αναδείχθηκε ΜVP στο Κύπελλο Βουλγαρίας το 2021 και στην εθνική έχει προπονητή τον Λορέντσο Μιτσέλι. Σε ότι αφορά το κομμάτι των ανανεώσεων με την ΑΕΚ έχουν συμφωνήσει για να παραμείνουν και τη νέα σεζόν οι Άννα Καλαντάτζε, Παναγιώτα Ξανθοπούλου και Εβίτα Ξηντάρα.

Δείτε εν δράσει την αθλήτρια που ετοιμάζεται να ντύσει στα «κιτρινόμαυρα» η ΑΕΚ:

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X