Γ' Εθνική: Το πρόγραμμα των μπαράζ ανόδου στην Super League 2

Γ' Εθνική: Το πρόγραμμα των μπαράζ ανόδου στην Super League 2
Photo Credits: INTIME

Γνωστοποιήθηκε από την ΕΠΟ την Πέμπτη (11/5) το αναλυτικό πρόγραμμα αγώνων στην Γ' Εθνική για τον προβιβασμό στη Super League 2.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η κανονική διάρκεια στην Γ’ Εθνική ολοκληρώθηκε σε όλους τους ομίλους. Καμπανιακός, Κοζάνη, Τηλυκράτης Λευκάδας, Αιολικός και Γιούχτας θα μονομαχήσουν για τέσσερα εισιτήρια στη Super League 2.

Η ΕΠΟ γνωστοποίησε την Πέμπτη (11/5) το αναλυτικό πρόγραμμα αγώνων για τον προβιβασμό στη Super League 2.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

“Ανακοινώνεται το πρόγραμμα αγώνων του ειδικού πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής από το οποίο θα προκύψουν οι 4 ομάδες που θα προβιβαστούν στην Super League 2 της αγωνιστικής περιόδου 2023-24. Στο ειδικό πρωτάθλημα προβιβασμού για την άνοδο στη Super League 2 θα συμμετάσχουν οι πρωταθλήτριες ομάδες των πέντε (5) ομίλων της Γ’ εθνικής.

Οι πέντε (5) ομάδες θα αγωνιστούν σε αγώνες μεταξύ τους (2 γύροι, συνολικά δέκα (10) αγωνιστικές, εντός και εκτός έδρας). Από την τελική βαθμολογία που θα προκύψει, θα προβιβαστούν στην Super League 2, οι τέσσερις (4) πρώτες κατά βαθμολογική σειρά ομάδες.

ΕΔΩ μπορείτε να δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα αγώνων του ειδικού πρωταθλήματος για τον προβιβασμό από την Γ’ Εθνική στην SL2″.

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X