Μπαρτσελόνα: Πρόστιμο 15.7 εκατ. ευρώ για παρατυπίες στις πληρωμές παικτών

Μπαρτσελόνα: Πρόστιμο 15.7 εκατ. ευρώ για παρατυπίες στις πληρωμές παικτών
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με ένα πρόστιμο ύψους 15,7 εκατομμυρίων ευρώ τιμωρήθηκε η Μπαρτσελόνα από το Υπουργείο Οικονομικών της Ισπανίας λόγω παρατυπιών που αφορούσαν τις πληρωμές παικτών, όπως αναφέρει η «El Confidencial».

Δεν έχουν τέλος τα προβλήματα στην Μπαρτσελόνα.

Μπορεί οι «Μπλαουγκράνα» να οδεύουν ολοταχώς στο 27o πρωτάθλημά της, τα διοικητικά της προβλήματα όμως που σχετίζονται με την «υπόθεση Νεγκρέιρα» συνεχίζουν να την ταλαιπωρούν με αποτέλεσμα να της επιβληθεί βαρύ πρόστιμο.

Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα «El Confidencial», η Μπαρτσελόνα καλείται να πληρώσει το ποσό των 15,7 εκατομμυρίων ευρώ, μετά από πρόστιμο που της επέβαλε το Υπουργείο Οικονομικών της Ισπανίας.

Ο λόγος για τον οποίο συνέβη αυτό, έχει να κάνει με το ότι οι «Μπλαουγκράνα» προχώρησαν σε παρατυπίες όσον αφορά τις πληρωμές ποδοσφαιριστών την περίοδο 2015-2019. Συγκεκριμένα γίνεται λόγος για αποφυγή δήλωσης εξόδων με πτήσεις τσάρτερ, λάθος υπολογισμούς και ποσά που δόθηκαν στους ποδοσφαιριστές Αρντά Τουράν και Αλεξάντερ Σονγκ αλλά και στη μεταβίβαση αυτοκινήτων στα μέλη του ρόστερ.

Τέλος, αναφέρεται πως οι παρατυπίες ξεκινούν από το 2015, ενώ η έρευνα ξεκίνησε το 2019.

Κώστας Τσίλης: Η ΑΕΚ για κάποιες κινήσεις, δεν γίνεται να μην βιαστεί
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X