VIDEO δείχνει τη μητέρα του Πικέ να κάνεις απρεπείς κινήσεις στους γονείς της Σακίρα

VIDEO δείχνει τη μητέρα του Πικέ να κάνεις απρεπείς κινήσεις στους γονείς της Σακίρα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο, το οποίο αφορά τη Σακίρα και συγκεκριμένα τη μητέρα του πρώην συντρόφου της, Ζεράρ Πικέ.

Στο βίντεο, το οποίο τραβήχτηκε στο πλαίσιο μιας φωτογράφισης, παρουσία και των δύο οικογενειών, η μητέρα του Πικέ, Montserrat Bernabeu, φαίνεται να κάνει μια αγενή χειρονομία προς τους γονείς της διάσημης τραγουδίστριας. Το περιστατικό συνέβη σε μια χρονική στιγμή που -φαινομενικά- Σακίρα και Πικέ τα έχουν βρει μεταξύ τους για το καλό των παιδιών τους.

Μετά τον χωρισμό από τον Πικέ, η Σακίρα μετακόμισε στο Μαϊάμι της Φλόριντα για να ξεκινήσει μια νέα ζωή με τα παιδιά της. Ωστόσο, το συγκεκριμένο περιστατικό φέρνει τον χωρισμό τους για πολλοστή φορά στο προσκήνιο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Shakira (@shakira)

Κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης, η Montserrat Bernabeu φαίνεται να είναι αναστατωμένη και χρησιμοποιεί τα χέρια της για να καλύψει τα πρόσωπα των γονιών της Σακίρα, ενώ οι φωτογράφοι προσπαθούν να τραβήξουν τις καλύτερες πόζες. Οι γονείς της σταρ παρέμειναν σιωπηλοί και δεν απάντησαν στην αγενή συμπεριφορά, αλλά η Montserrat Bernabeu δεν φαίνεται να ζητά συγγνώμη για τις πράξεις της.

@loischum #shakira #nidiaripoll #williammebarak #joanpiqué🐭 #monserrat🧙‍♀️ #piquenarcisistaxenofobo #fyp #fypシ #foryourpage❣️💙 ♬ Shakira: Bzrp Music Sessions, Vol. 53 – Bizarrap & Shakira

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X