ΑΕΚ: Ο Αραούχο έρχεται στην Ελλάδα για την φιέστα την Κυριακή!

ΑΕΚ: Ο Αραούχο έρχεται στην Ελλάδα για την φιέστα την Κυριακή!
Photo Credits: INTIME

Δεν μπορεί να λείπει ο Σέρχιο Αραούχο από την... στέψη της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ την Κυριακή ανεβαίνει στην κορυφή! Με έναν βαθμό στο ματς με τον Βόλο, η Ένωση στέφεται πρωταθλήτρια Ελλάδος για πρώτη φορά μετά το 2018 και ο αρχηγός Σέρχιο Αραούχο δεν θα μπορούσε να λείπει.

Το καλοκαίρι πήρε το περιβραγχιόνιο και όλη τη σεζόν έδειξε πως το αξίζει απόλυτα. Μπορεί να μην είχε τόσο στενή επαφή με τα δίχτυα, όμως οι εμφανίσεις του ήταν καταπληκτικές με πολλές ασιστ και φυσικά το γκολ στην Τούμπα για τα πλέι οφ. Το πρόβλημα στο γόνατο τον έβγαλε πρόωρα νοκ άουτ και ο Τσίνο βρίσκεται στην Ισπανία κάνοντας την αποθεραπεία του δίπλα στην οικογένειά του.

Ωστόσο δεν μπορεί να λείπει την Κυριακή από τη Νέα Φιλαδέλφεια καθώς θα είναι εκείνος που θα σηκώσει στον ουρανό το πρωτάθλημα για την ΑΕΚ, ξανά όπως πριν πέντε χρόνια. Ο ίδιος έχει δηλώσει πως θέλει να το σηκώσει μαζί με τον «αδερφό» του και πρώην αρχηγό τη ΑΕΚ, Πέτρο Μάνταλο.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X