Κύπελλο Ελλάδας: Φαβορί το Πανθεσσαλικό, δύσκολα στο εξωτερικό ο τελικός

Αντωνίου: «Μπορεί να γίνει τελικός κυπέλλου με 10.000 θεατές - Οριστικά στις 24 Μαΐου»
Photo Credits: INTIME

Τι γίνεται με τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στον… αέρα παραμένει η έδρα του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet μεταξύ της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ, με την Εκτελεστική Επιτροπή που θα συνεδριάσει το μεσημέρι της Τρίτης (09/05) να παίρνει και την τελική απόφαση.

Η ΕΠΟ βρίσκεται σε διαρκείς συζητήσεις και με ξένες Ομοσπονδίες, έχοντας λάβει θετική απάντηση από την πολωνική και τη ρουμανική προκειμένου να είναι εκείνες που θα φιλοξενήσουν τον τελικό σε περίπτωση που διεξαχθεί στο εξωτερικό.

Ωστόσο, σύμφωνα με το Sport24, τη δεδομένη στιγμή το Πανθεσσαλικό είναι ξανά φαβορί για να φιλοξενήσει την αναμέτρηση, με την πλευρά της ΕΠΟ να βρίσκεται σε επαφές με τον δήμαρχο του Βόλου, Αχιλλέα Μπέο προκειμένου να βρεθεί η “χρυσή” τομή.

Το Πανθεσσαλικό θεωρείται η ιδανικότερη λύση με βάση τα δεδομένα, αφού το γήπεδο είναι έτοιμο και αποτελούσε βασική επιλογή βάσει και της προκήρυξης του Κυπέλλου.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X