Κύπελλο Ελλάδας: Θετικές για τη διεξαγωγή του τελικού Πολωνία και Ρουμανία!

«Η ΚΟΠ κάλεσε εκπρόσωπο της ΕΠΟ να συμμετάσχει σε συσκέψεις με την κυπριακή αστυνομία για τον τελικό»
Photo Credits: INTIME

Συνεχίζεται το θρίλερ για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Παραμένει στον αέρα του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας, ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, με την ΕΠΟ να παίρνει θετική απάντηση από ακόμα δύο ομοσπονδίες του εξωτερικού.

Με το ΟΑΚΑ και το Πανθεσσαλικό να έχουν «καεί», η ΕΠΟ ψάχνεται τις τελευταίες ημέρες εκ νέου στο εξωτερικό για το γήπεδο που θα φιλοξενήσει τον φετινό τελικό του Κυπέλλου, ώστε να είναι σύμφωνη με την προκήρυξη της διοργάνωσης. Σε διαφορετική περίπτωση άλλωστε ελλοχεύει ο κίνδυνος προσφυγών στο Διαιτητικό Δικαστήριο, όπως έχει ήδη διαμηνυθεί.

Η νέα αρνητική απάντηση της κυπριακής Αστυνομίας, οδήγησε την Ομοσπονδία να αναζητήσει γήπεδο στις βαλκανικές χώρες. Από χθες έγινε γνωστό πως στο κάδρο έχουν μπει τόσο η Αλβανία, όσο και η Σερβία.

Σύμφωνα με το SDNA τόσο η Ρουμανία, όσο και η Πολωνία έχουν ανταποκριθεί θετικά στο ενδεχόμενο να φιλοξενήσουν τον ελληνικό τελικό του Κυπέλλου ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ. Φυσικά σε αγώνα που θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών.

Για την τελική επιλογή θα έχουν λόγο και οι ομάδες που θα κληθούν να αποφασίσουν.

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα το απόγευμα (16:00) θα πραγματοποιηθεί η κρίσιμη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, όπου θα παρθεί η σχετική απόφαση.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X