Ετοιμαστείτε για το καλύτερο ΠΑΡΤΙ της ζωής σας

Ετοιμαστείτε για το καλύτερο ΠΑΡΤΙ της ζωής σας
Photo Credits: INTIME

Ο Σταμάτης Βούλγαρης γράφει για την ΥΠΕΡΑΞΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ στην αγαπημένη της, στην ερωτική Θεσσαλονίκη, στέφθηκε ουσιαστικά πρωταθλήτρια Ελλάδος! Χρειάζεται μόλις έναν βαθμό στο εντός έδρας ματς με το Βόλο στο «Ναό» της, στο «παλάτι» της, για να «σφραγίσει» και μαθηματικά τον 13ο τίτλο της ιστορίας της.

Σε μία χρονιά, όπου δέχθηκε αδιανόητο πόλεμο, σε μία χρονιά, όπου εφευρέθηκαν απίστευτα πράγματα προκειμένου να τη σταματήσουν, η ΑΕΚ που έχτισε ο Δημήτρης Μελισσανίδης και δημιούργησε ο Ματίας Αλμέιδα, επέστρεψε στο «σπίτι» της και στην κορυφή της Ελλάδος! Δίχως χάρες, δίχως σπρώξιμο, κερδίζοντας ΟΛΑ τα ματς στους αγωνιστικούς χώρους.

Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ παρότι μόλις την 4η αγωνιστική είχε κάνει δύο ήττες, παρότι στο τέλος του πρώτου γύρου ήταν οκτώ βαθμούς πίσω από την κορυφή, είχε την ποιότητα, τους παίκτες, τη νοοτροπία, τη θέληση και τη δύναμη να κάνει μία αδιανόητη αντεπίθεση και να ξεπεράσει όλες τις τρικλοποδιές που της έβαλαν.

Είτε με πέναλτι που δόθηκαν εις βάρος της, όπως του Καμπάκοφ, είτε με αποβολές που δεν δόθηκαν όπως του Εμβιλά και πέναλτι που τα «κατάπιαν», είτε με γκολ που ακυρώθηκαν όπως του Άμραμπατ, είτε με αποβολές μαρς όπου δεν καταλογίστηκαν ούτε φάουλ όπως του Μπερνάρ στον Ρότα, η ΑΕΚ δεν λύγισε! Διότι αυτή η ομάδα είναι χτισμένη για πολύ μεγάλα πράγματα!

Ο τίτλος της πρωταθλήτριας που θα «σφραγιστεί» την τελευταία αγωνιστική στη Νέα Φιλαδέλφεια, εκεί όπου ο μύθος της γιγαντώθηκε ουσιαστικά λίγα χρόνια από την ίδρυσή της, είναι η μεγαλύτερη δικαίωση για όλους.

Επιβεβαιώνει πόσο της έλειψε το σπίτι της όλα αυτά τα χρόνια που ήταν «πρόσφυγας». Επιβεβαιώνει την τεράστια δυναμική που της δίνει αυτό το γήπεδο. Επιβεβαιώνει πως η ΑΕΚ στο σπίτι της μπορεί να κάνει τα πάντα! Αυτή η μέρα είναι μέρα χαράς! Είναι μία ακόμα μέρα που κανένας δεν μπορεί να την κλέψει από την δίκαιη πρωταθλήτρια Ελλάδος!

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης είναι ο άνθρωπος που έκανε τα όνειρα όλων των ΑΕΚτζήδων πραγματικότητα. Ο Ματίας Αλμέιδα είναι ο άνθρωπος που έκανε όλους τους φίλους του Δικεφάλου να ονειρεύονται και να λαχταρούν να έρθει η μέρα που θα ξαναδούνε την αγαπημένη τους ομάδα.

Εννοείται πως τεράστιο μερίδιο σε αυτή την επιτυχία έχουν και όλοι οι ποδοσφαιριστές, οι φροντιστές και οι άνθρωποι της διοίκησης από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο. Διότι όλοι αντιλήφθηκαν από την αρχή ποιος θα είναι ο ρόλος τους και όχι μόνο τον αποδέχθηκαν, αλλά έδωσαν ότι είχαν και δεν είχαν για αυτό!

Χρειάζεται… ρέγουλα

Την Κυριακή στη Νέα Φιλαδέλφεια θα στηθεί το μεγαλύτερο πάρτι όλων των εποχών. Ο «Ναός» είναι πολύ μικρός για να τους χωρέσει όλους. Ωστόσο όλοι θα πρέπει να καταλάβουν κάτι. Η δουλειά δε σταματάει την Κυριακή. Η ΑΕΚ έχει ένα τεράστιο στόχο μπροστά της και αυτός δεν είναι άλλος από το ΝΤΑΜΠΛ!

Όλοι θυμόμαστε πως το 2018, αυτή η προσμονή των 24 ετών οδήγησε σε ένα αδιανόητο ξέσπασμα, με συνέπεια να «αδειάσουν» όλοι. Όλο το κλαμπ δεν ήταν έτοιμο να διαχειριστεί την επιτυχία εκείνης της ημέρας. Και το πλήρωσε η ομάδα αρχικά χάνοντας τον τελικό του Κυπέλλου με την ανάποδη αποβολή στο τέλος.

Τώρα όμως δεν υπάρχει καμία δικαιολογία. Όλοι ξέρουν και υπάρχει μία τεράστια διαφορά. Αυτή η ΑΕΚ μπορεί να «χτίσει» πολλά περισσότερα για το σήμερα και το αύριο της ομάδας. Διότι έχει το γήπεδό της, διότι έχει έναν προπονητή που ακόμα και αν «πλακωθεί» με παίκτη του παραμονή του αγώνα, ξέρει ότι θα τον πάρει αγκαλιά και ο παίκτης θα γνωρίζει πως η κίνησή του αυτή θα είναι γεμάτη ειλικρίνεια.

ΥΓ: Σήμερα δεν πρόκειται να ασχοληθώ με κανέναν άλλο. Δε θα μου «δηλητηριάσει» κανένας απολύτως τη μέρα. Θα την απολαύσω όσο δεν πάει. Τις επόμενες μέρες ωστόσο θα γελάσουμε πολύ. Γιατί πρόκειται να μιλήσουμε για συγκεκριμένους ανθρώπους.

 

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X