Παναθηναϊκός: Δήθεν με... μέτρα η παρουσία του κόσμου στο ξενοδοχείο (ΦΩΤΟ)

Παναθηναϊκός: Δήθεν με... μέτρα η παρουσία του κόσμου στο ξενοδοχείο (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Πόση... αλήθεια αντέχει ο κόσμος του Παναθηναϊκού

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει σε λίγη ώρα τον Ολυμπιακό στο Φάληρο σε ένα ματς που μπορεί να κρίνει και το πρωτάθλημα.

Έχει προηγηθεί η όλη ιστορία με τα κρούσματα κορωνοϊου στην αποστολή των «πρασίνων» και τις διαρροές για δήθεν αποθάρρηνση της ΠΑΕ προς τον κόσμο για να μην παρευρεθεί στο ξενοδοχείο που μένει η αποστολή.

Μάλιστα από νωρίς ο περίγυρος του Παναθηναϊκού προσπαθεί να μας πείσει για κάτι το οποίο είναι οφθαλμοφανές. «Με… μέτρα ο κόσμος στο Caravel» γράφουν.

Ποια είναι τα μέτρα; Τα κάγκελα που μπήκαν δύο μέτρα από το λεωφορείο της αποστολής. Ας μην παίζουν με τη νοημοσύνη μας γιατί οι εικόνες μιλούν από μόνες τους.

Δείτε:

Παναθηναϊκός: Δήθεν με... μέτρα η παρουσία του κόσμου στο ξενοδοχείο (ΦΩΤΟ) Παναθηναϊκός: Δήθεν με... μέτρα η παρουσία του κόσμου στο ξενοδοχείο (ΦΩΤΟ) Παναθηναϊκός: Δήθεν με... μέτρα η παρουσία του κόσμου στο ξενοδοχείο (ΦΩΤΟ) Παναθηναϊκός: Δήθεν με... μέτρα η παρουσία του κόσμου στο ξενοδοχείο (ΦΩΤΟ) Παναθηναϊκός: Δήθεν με... μέτρα η παρουσία του κόσμου στο ξενοδοχείο (ΦΩΤΟ) Παναθηναϊκός: Δήθεν με... μέτρα η παρουσία του κόσμου στο ξενοδοχείο (ΦΩΤΟ) Παναθηναϊκός: Δήθεν με... μέτρα η παρουσία του κόσμου στο ξενοδοχείο (ΦΩΤΟ) Παναθηναϊκός: Δήθεν με... μέτρα η παρουσία του κόσμου στο ξενοδοχείο (ΦΩΤΟ) Παναθηναϊκός: Δήθεν με... μέτρα η παρουσία του κόσμου στο ξενοδοχείο (ΦΩΤΟ)

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X