Αυτό είναι το μέλλον: Η δραστική απόφαση για τα airbnb στο Παρίσι δείχνει τι έρχεται και στην Ελλάδα

Αυτό είναι το μέλλον: Η δραστική απόφαση για τα airbnb στο Παρίσι δείχνει τι έρχεται και στην Ελλάδα

Ας ελπίσουμε πως είναι θέμα χρόνου...

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ο να ζεις σε μια μεγάλη πόλη έχει τα αρνητικά του, έχει και τα θετικά του. Αναμφίβολα, οι ευρωπαϊκές πρωτεύουσες μπορεί να αποτελούν εστίες άγχους και στρες αλλά ταυτόχρονα, κουβαλάνε και μια γοητεία που προκύπτει από το γεγονός ότι όταν κατοικείς σε αυτές νιώθεις πως μέσα στην καθημερινότητά σου βρίσκονται όλα εκείνα τα στοιχεία που αξίζει να δει ένας τουρίστας: αυτά που για εκείνον αποτελούν highlights ενός ταξιδιού διαμορφώνουν τη δική σου πόλη.

Είναι τόσο θλιβερό που αυτές οι πόλεις τείνουν να εκκενωθούν από τους μόνιμους κατοίκους τους και να μεταμορφωθούν σε μέρη αποκλειστικής χρήσης των τουριστών. Η έλευση του Airbnb έχει γιγαντώσει το πρόβλημα της στέγασης μέσα στις μεγάλες πόλεις αφού ο κάθε ιδιοκτήτης ενός ακινήτου ή ενός διαμερίσματος βλέπει πως τον συμφέρει πολύ περισσότερο να νοικιάσει τον χώρο του σε δεκάδες παρέες τουριστών ανά μήνα παρά να παίρνει ένα ταπεινό ενοικιάκι.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X