ΑΕΚ: Οδηγίες για τον κόσμο και τα μέτρα ασφαλείας του Final-4 Κυπέλλου Χάντμπολ Λουξ

Εικόνες από το ΑΕΚ - Διομήδης
Photo Credits: INTIME

Με αυστηρά ονομαστικές προσκλήσεις η είσοδος των φιλάθλων στο Final-4 με την συμμετοχή και της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ: ΓΙΟΛΑΝΤΑ ΖΥΚΑ

Με αυστηρά ονομαστικές προσκλήσεις θα γίνει η είσοδος των φιλάθλων στο Final-4 του Κυπέλλου Ανδρών Λουξ που διεξάγεται στο Ναύπλιο με την συμμετοχή της ΑΕΚ, Διομήδη, Δούκα και Ολυμπιακού.

Αναλυτικά η ανακοίνωσε της ΟΧΕ για τα μέτρα ασφαλείας αναφέρει:

Η Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος ενημερώνει το φίλαθλο κοινό ότι το 19o Final Four του Κυπέλλου Ανδρών Λουξ θα είναι ειδικής διαχείρισης και θα ισχύσουν τα παρακάτω:

-Απαγόρευση οργανωμένης μετακίνησης των φιλάθλων των ομάδων που συμμετέχουν στο Final Four μετά από απόφαση του Υφυπουργού Αθλητισμού.

-Η είσοδος στο γήπεδο θα γίνεται αποκλειστικά με προσκλήσεις και διαπιστεύσεις (ΜΜΕ, ΟΧΕ), σύμφωνα με τις λίστες που έχουν παραδοθεί από ΟΧΕ, Δήμο Ναυπλιέων, σωματεία και οι οποίες έχουν ελέγχει από την Αστυνομική Διεύθυνση Αργολίδας.

-Σε όλες τις προσκλήσεις θα αναγράφεται το ονοματεπώνυμο, ο Αριθμός Δελτίου Ταυτότητας ή ο Αριθμός Διαβατηρίου ή το ΑΜΚΑ (παιδιά) ή ο Αριθμός Αθλητικού Δελτίου (Αθλητές Χάντμπολ)του κατόχου και στην είσοδο θα γίνεται ταυτοποίηση με τα αντίστοιχα αποδεικτικά έγγραφα.

-Οι κάτοχοι προσκλήσεων των ομάδων «Ολυμπιακός ΣΦΠ/Όμιλος Ξυνή» και «ΑΣΕ Δούκα» (κόκκινο και γαλάζιο χρώμα) θα εισέλθουν στο ΔΑΚ Αγίας Τρίαδας από τη Νότια θύρα (μπροστινή είσοδο)

-Οι κάτοχοι προσκλήσεων των ομάδων «Διομήδης Άργους» και «ΑΕΚ» (κίτρινο και πράσινο χρώμα), θα εισέλθουν από τη Βόρεια θύρα (στην πίσω πλευρά του γηπέδου).

-Η προσέλευση των κατόχων προσκλήσεων Ομοσπονδίας (λευκό χρώμα) και Δήμου Ναυπλιέων (γκρι χρώμα) θα γίνει από τη Νότια θύρα (μπροστινή είσοδο).

-Θα υπάρξουν αυστηροί προέλεγχοι φιλάθλων:
Α) περιμετρικά του ΔΑΚ Αγίας Τριάδας,
Β) στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Αργολίδας,
Γ) όπου αλλού κριθεί αναγκαίο στην ευρύτερη περιοχή.

-Οι θύρες του γηπέδου, για τον 1ο ημιτελικό (Διομήδης Άργους-ΑΣΕ Δούκα) θα ανοίξουν στις 13:30, για τον 2ο ημιτελικό (Ολυμπιακός ΣΦΠ/Όμιλος Ξυνή-ΑΕΚ) στις 18:15 και για τον Τελικό (9/5) στις 17:00.

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X