Νικολαΐδης: «Εύχομαι να γυρίσουμε την Τρίτη με το Κύπελλο στη Νέα Φιλαδέλφεια»

Εικόνες από το ΑΕΚ- ΑΕΣΧ Πυλαίας
Photo Credits: INTIME

Ο αρχηγός της ΑΕΚ, Παναγιώτης Νικολαϊδης μίλησε για τον μεγάλο στόχο του Κυπέλλου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο αρχηγός της ΑΕΚ, Παναγιώτης Νικολαΐδης με δηλώσεις του στο aek.gr τόνισε πως μετά από μια δύσκολη χρονιά ήρθε η στιγμή για την οποία έχουν δουλέψει όλοι στις τάξεις της ομάδας.

Παράλληλα ευχήθηκε η ομάδα να επιστρέψει την Τρίτη με το Κύπελλο στη Νέα Φιλαδέλφεια: «Μετά από μια απαιτητική και δύσκολη χρονιά, ήρθε η ώρα που περιμέναμε και η μία από τις στιγμές που δουλεύαμε όλη την χρονιά. Είμαστε έτοιμοι. Έχουμε προετοιμαστεί, όχι μόνο τώρα αλλά και κατά τη διάρκεια της χρονιάς και πάμε να το αποδείξουμε μέσα στο γήπεδο. Όλες οι ομάδες του Final-4 είναι αξιόλογες και σίγουρα θα δούμε ένα διήμερο με όμορφο χάντμπολ και εύχομαι στο τέλος να χαμογελάσουμε εμείς και να γυρίσουμε την Τρίτη με το Κύπελλο στη Νέα Φιλαδέλφεια. Πιστεύω πολύ στην ομάδα και μένει να το αποδείξουμε χωρίς πολλά λόγια. Επίσης, χαιρόμαστε που θα φιλοξενήσει το Ναύπλιο την διοργάνωση. Είναι όμορφο νέες πόλεις να αναλαμβάνουν το Final-4» σχολίασε χαρακτηριστικά.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X