Η ΑΕΚ του Ματίας, δικαιώνεται σε όλα, μάχεται και προχωρά!

Η ΑΕΚ του Ματίας, δικαιώνεται σε όλα, μάχεται και προχωρά!
Photo Credits: INTIME

Ο Πάνος Λούπος στο προσωπικό του blog, μετά την πραγματική απόδειξη για το ποιοι είναι πραγματικά οι… τελευταίοι των Μοϊκανών

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Δεν πρόκειται ποτέ να ψάξω για δικαιολογίες. Όσο έχω έντεκα παίκτες, θα δίνουμε μάχη μέχρι τέλους», είχε πει πριν από λίγες μέρες, ο Ματίας Αλμέιδα. Και τα λεγόμενά του, αποδείχτηκαν στην πράξη και δεν αποτέλεσαν επικοινωνιακές μπούρδες.

Η ΑΕΚ έχοντας «χτυπηθεί» από ίωση, που ήρθε να προστεθεί στις απουσίες τραυματισμών βασικών της παικτών, πήγε και έπαιξε κανονικά και με το νόμο, τα δύο πιο καθοριστικά ντέρμπι της σεζόν, με ΠΑΟ στη Λεωφόρο και με ΟΣΦΠ στη Νέα Φιλαδέλφεια, δίχως καν να σκεφτεί να εκμεταλλευτεί την κατάσταση και να απαιτήσει αυτό που έκαναν το πρωί του Σαββάτου οι «πράσινοι» και που δεν έχει κάνει καμία άλλη ομάδα φέτος στην Ευρώπη.

Δεν αναβλήθηκε κανένα άλλο ματς λόγω Covid-19!

Όλες οι ομάδες σε όλη την Ευρώπη, από τη στιγμή που έπαψαν να ισχύουν τα πρωτόκολλα που ίσχυαν όταν ο covid-19 ήταν σε έξαρση και ήταν τελείως διαφορετικά τα πράγματα, αγωνίστηκαν με όσους ασθενείς κι αν είχαν, είτε ως ασυμπτωματικούς, είτε με ήπια συμπτώματα. Και φυσικά όσοι παίκτες δεν μπορούσαν να παίξουν, έμειναν εκτός.

Ο Παναθηναϊκός στην επιστολή του προς την Σούπερ Λιγκ, ενώ γράφει ξεκάθαρα ότι οι παίκτες που έχουν βγει θετικοί, είναι είτε ασυμπτωματικοί, είτε με ήπια συμπτώματα, δεν θέλησε να παίξει την Κυριακή το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Μιλάμε για τον ορισμό της απόλυτης δικαίωσης όλων όσων έχει πει ο Ματίας Αλμέιδα, ακόμα και πρόσφατα, όταν εξέφρασε την ευχή να μην προκύψουν «δώρα» για κανέναν μέχρι την τελευταία αγωνιστική, μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο του πρωταθλήματος.

Την Παρασκευή… όλα καλά, το Σάββατο… όλεθρος!

Εκείνων που την Παρασκευή έγραφαν και έδιναν στους ρεπόρτερ τους για τα χαμόγελα που προέκυπταν στην προπόνηση με όλους τους παίκτες να είναι καλά και να προπονούνται σε δύο γκρουπ και το Σάββατο, εμφάνισαν 30 (!) κρούσματα, προσπαθώντας να μην παίξουν, ούτε την Κυριακή, αλλά ούτε και την Δευτέρα, ούτε και την Τρίτη.

Προσέξτε! Όλα καλά την Τετάρτη που έπαιξαν με τον ΠΑΟΚ, όλα καλά την Πέμπτη που είχαν ρεπό, όλα καλά την Παρασκευή σύμφωνα με τη δική τους επίσημη ενημέρωση από την προπόνηση και το Σάββατο το πρωί… όλεθρος!

Αλήθεια, που είναι τώρα οι δήθεν αντικειμενικοί που τόλμησαν μέσα στη σεζόν, να επικαλούνται ότι η ΑΕΚ… φοβόταν να παίξει στο Περιστέρι, επειδή κυνήγησε την παρωδία να έπαιζε με κοντύτερα δοκάρια και με σκαμμένη με τσάπες τη μία εστία;

Που είναι εκείνοι που πήγαν… αγκαζέ με τον Κούγια στα δικαστήρια εναντίον της ΑΕΚ; Τους ξεφτίλισε η ΑΕΚ, αγωνιστικά. Τους ξεφτίλισε και με τη στάση της, παίζοντας κανονικά τα πιο κρίσιμα ματς της χρονιάς, με αρκετά παιδιά να έχουν προσληφθεί από ίωση.

Κι εκείνοι που το έπαιζαν οι… τελευταίοι των Μοϊκανών, ζήτησαν να μην παίξουν, τώρα που έχουν εκείνοι μια ενδημική ίωση (κι αυτό φυσικά και δεν το αμφισβητώ σε καμία περίπτωση), όπως είναι πλέον ο κορονοϊός, όχι σύμφωνα με εμάς, αλλά σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, που έχει κηρύξει και επίσημα, το τέλος της πανδημίας.

Η αποδεδειγμένη πλέον πραγματικότητα

Είναι εκπληκτική αυτή η σεζόν, στην οποία έχουν… ξεγυμνωθεί οι πάντες και τα πάντα. Τώρα, ήρθε και το αποκορύφωμα με τον πλέον αποστομωτικό τρόπο. Η ΑΕΚ, έχοντας αρκετούς παίκτες της ασθενείς, έπαιξε τα δύο πιο κρίσιμα παιχνίδια της χρονιάς, ο ΠΑΟ για τον ίδιο λόγο, δεν παίζει το δικό του ντέρμπι απόψε και επιχείρησε να το πάει όσο το δυνατόν πιο πίσω για να αλλοιωθούν οι συνθήκες και να παίξει ξεκούραστος. Αυτή είναι η αποδεδειγμένη πραγματικότητα.

Η ΑΕΚάρα του Ματίας θα δώσει τη μάχη της μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο, όπως έχει υποσχεθεί, κι όσο έχει έντεκα παίκτες. Αυτή προχωράει, οι άλλοι εκτίθενται. Ανεπανόρθωτα.

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X