Ο τελευταίος Σαμουράι: Ο Αλμέιδα δικαιώθηκε απόλυτα, σε κάθε λέξη ανησυχίας του για «δώρα» και «σκιές»

Ο τελευταίος Σαμουράι: Ο Αλμέιδα δικαιώθηκε απόλυτα, σε κάθε λέξη ανησυχίας του για «δώρα» και «σκιές»
Photo Credits: INTIME

Ο Insider αναλύει πως ο Ματίας Αλμέιδα βλέπει να συμβαίνουν μπροστά του, όλα αυτά για τα οποία εμμέσως, είχε μιλήσει μετά το ματς της Λεωφόρου με τον ΠΑΟ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ματίας Αλμέιδα είναι ένα κόσμημα για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Και είναι επίσης ένας ποδοσφαιράνθρωπος που λατρεύει και την δουλειά του και κυρίως το ποδόσφαιρο. Δεν υπήρχε ποτέ περίπτωση, να βγει και να εκφράσει δημόσια την ανησυχία του για πλάγιους «τρόπους» και για «δώρα» μέχρι και το φινάλε του πρωταθλήματος. Το έκανε μετά το ντέρμπι της προηγούμενης Κυριακής με τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο.

Κάποιοι… φωστήρες βεβαίως, έσπευσε να τον ειρωνευτούν. Σχεδόν το ίδιο έκανε και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, που δήθεν έμεινε ο τελευταίος που δεν ασχολείται με μη αγωνιστικά πράγματα. Όμως η πραγματικότητα ήρθε να τους διαψεύσει όλους αυτούς και δυστυχώς να δικαιώσει τις ανησυχίες του Αλμέιδα. Τουλάχιστον έτσι αισθάνεται ο Αργεντινός τεχνικός της ΑΕΚ και αυτό έλεγε στους συνεργάτες του σήμερα, από την πρώτη στιγμή που πληροφορήθηκε όλο αυτό το θέατρο του παραλόγου.

Όλο αυτό το απολύτως παρανοϊκό και χωρίς λογική βάση που συμβαίνει από το πρωί, εννοούσε ο Αλμέιδα όταν εξέφραζε τις ανησυχίες του μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Και έχει κάνει και ανάλογη κουβέντα στα αποδυτήρια. Την ίδια στιγμή που ο ίδιος έχει δηλώσει ξεκάθαρα πως όσο έχω 11 παίκτες όρθιους θα παίζω, που δεν σκέφτηκε ούτε μια στιγμή να επικαλεστεί οποιαδήποτε δικαιολογία για το βουνό των προβλημάτων που είχε να διαχειριστεί, γίνεται μάρτυρας σήμερα όλου αυτού του παράλογου.

Ο τελευταίος Σαμουράι: Ο Αλμέιδα δικαιώθηκε απόλυτα, σε κάθε λέξη ανησυχίας του για «δώρα» και «σκιές»

Ο Αλμέιδα μίλησε για «δώρα» και «σκιές»

Προφανώς και ο Αλμέιδα δεν μπορεί να το πιστέψει όλο αυτό που συμβαίνει και στην κατάσταση που έχουν φέρει την ΑΕΚ με τα τερτίπια που κάνουν. Ο Αργεντινός τεχνικός έφυγε από τα Σπάτα για να επιστρέψει στο σπίτι του, χωρίς να ξέρει αν στην αυριανή προπόνηση πρέπει να δουλέψει με τους παίκτες του ένα πρόγραμμα για ματς την Δευτέρα ή την Τρίτη ή την Τετάρτη. Κάτι που εκ των πραγμάτων αλλοιώνει το προγραμματισμό και την προετοιμασία της ομάδας για το επόμενο παιχνίδι. Χώρια το πόσο πολύ διαλύεται επί της ουσίας ολόκληρος ο προγραμματισμός.

Για τον Αλμέιδα όλο αυτό είναι ακατανόητο, γιατί είναι άνθρωπος που κινείται πάντα στο φως και δεν του αρέσουν οι «σκιές». Και δεν του αρέσει να κινείται στην «σκιά». Όμως ακριβώς επειδή είναι και ένας πολύ έξυπνος και πολύ διορατικός άνθρωπος, είχε δει όλα τα σημάδια και το είχε δει να έρχεται. Το είχε περιγράψει δημοσίως και μια εβδομάδα μετά, το είδε μπροστά του να συμβαίνει. Για αυτό μίλησε για «πλάγιους τρόπους» και… δώρα, μετά το τέλος του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο.

Και παρότι γέλασαν πολλοί τότε, τώρα αντιλαμβάνονται τι εννοούσε με το περιεχόμενο των όσων είπε ο Αλμέιδα. Και αν ο Γιοβάνοβιτς δηλώνει… μόνος του ότι είναι ο τελευταίος των Μοϊκανών και αυτοαποθεώνεται, ο Αλμέιδα είναι ο τελευταίος Σαμουράι. Και όλοι καταλαβαίνουν τι σημαίνει αυτό.

Ο Αλμέιδα λοιπόν… δικαιώθηκε. Μια δικαίωση φυσικά, που ποτέ δεν ήθελε να αισθανθεί. Και μια κατάσταση για την οποία θα πρέπει φυσικά να ντρέπονται, όσο τον χλεύασαν και το0ον ειρωνεύτηκαν για τις δηλώσεις του, την προηγούμενη εβδομάδα.

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X