«Έντονο ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Τέντι Οκού»

«Έντονο ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Τέντι Οκού»
Photo Credits: INTIME

Σύμφωνα με δημοσίευμα γαλλικού Μέσου, ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για την απόκτηση του 24χρονου δεξιού μέσου της ελβετικής, Σταντ-Λοζάν, Τέντι Οκού

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην αποκάλυψη ότι ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται έντονα για την απόκτηση του 24χρονου δεξιού μέσου της Σταντ-Λοζάν, Τέντι Οκού, προέβη το γαλλικό Μέσο, «Footmercato».

Μάλιστα, στο ίδιο δημοσίευμα γίνεται λόγος και για ενδιαφέρον μίας ακόμα ελληνικής ομάδας, χωρίς όμως να αναφέρεται το όνομά της.

Ο νεαρός μέσος ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τις ακαδημίες της Χάβρης, πριν μετακομίσει στη Λιλ, από την οποία όμως αποχώρησε χωρίς να κάνει ούτε μια εμφάνιση, λόγω ενός σοβαρού τραυματισμού που τον κράτησε εκτός δράσης για 7 ολόκληρους μήνες.

Στη συνέχεια πήγε στην Μπουλόν και από εκεί στην Σταντ-Λοζαν και τη δεύτερη κατηγορία της Ελβετίας, όπου έχει 16 γκολ σε 31 εμφανίσεις κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν.

Έτσι, ο Οκού τράβηξε πάνω του το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ, ενώ το ενδεχόμενο απόκτησής του εξετάζουν πολύ σοβαρά και οι Βασιλεία, Γιουνγκ Μπόις και Φορτούνα Ντίσελντορφ.

Όλη η επικαιρότητα της ΑΕΚ | AEK Basket Queen by Betsson - 17/5/24
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X