Παναθηναϊκός στη Λίγκα: «Ζητάμε αναβολή, αυξάνονται συνεχώς τα κρούσματα»

Παναθηναϊκός στη Λίγκα: «Ζητάμε αναβολή, αυξάνονται συνεχώς τα κρούσματα»
Photo Credits: INTIME

Η επιστολή που έστειλε ο Παναθηναϊκός στην Λίγκα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μεγάλη έξαρση κρουσμάτων κορωνοϊού υπάρχει στις τάξεις του Παναθηναϊκού. Για την ακρίβεια αυτή τη στιγμή 14 ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού ταλαιπωρούνται από κόβιντ, αλλά και 10 μέλη του σταφ της ομάδας.

Οι πράσινοι με επιστολή τους στην Super League αιτήθηκαν να συγκληθεί άμεσα Δ.Σ., προκειμένου να αναβληθεί η αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό λόγω του μεγάλου αριθμού κρουσμάτων που υπάρχουν στην ομάδα, ο οποίος αυξάνεται συνεχώς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το τριφύλλι απέστειλε την επιστολή αυτή την Παρασκευή 5 Μαϊού 2023.

 

Αναλυτικά η επιστολή:

 

«1. ΠΡΟΣ SUPER LEAGUE

2. ΠΡΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟ, κ. Ευάγγελο Μαρινάκη.

Αξιότιμε κ. Πρόεδρε,

Δια της παρούσης αιτούμεθα όπως συγκαλέσετε άμεσα Δ.Σ. του Συνεταιρισμού με την διαδικασία του κατεπείγοντος προκειμένου να ληφθεί απόφαση για την αναβολή του αγώνα μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ Ολυμπιακός και ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ο οποίος είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί την Κυριακή 07.05.2023 στις 20:00, λόγω ανωτέρας βίας, σύμφωνα με την παρ. 5 και 6 του Άρθρου 11 του Κ.Α.Π., καθώς σήμερα έχουν ήδη βρεθεί θετικοί στον Covid-19 14 ποδοσφαιριστές μας και 10 λοιπά μέλη της ομάδας μας(μέλη προπονητικού επιτελείου, φυσιοθεραπευτές κλπ.). Σημειωτέον ο ως άνω αριθμός των θετικών κρουσμάτων στον ιό Covid-19 εντός της ομάδας αυξάνεται συνεχώς.

Με εκτίμηση,

 

Για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός

 

Λεωνίδας Μπουτσικάρης»

Πηγή: Sdna

Κώστας Τσίλης: Η ΑΕΚ για κάποιες κινήσεις, δεν γίνεται να μην βιαστεί
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X