Θα σπάσει κάθε ρεκόρ η «Αγιά Σοφιά OPAP Arena» - Αγγίζει το μισό εκατ. εισιτήρια σε ματς της ΑΕΚ και συνεχίζει!

Θα σπάσει κάθε ρεκόρ η «Αγιά Σοφιά OPAP Arena» - Αγγίζει το μισό εκατ. εισιτήρια σε ματς της ΑΕΚ και συνεχίζει!
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ αναμένεται να πλησιάσει το μισό εκατομμύριο εισιτήρια στο νέο τη σπίτι φέτος στη Super League

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η «Αγιά Σοφιά OPAP Arena» αποτελούσε το όνειρο κάθε οπαδού της ΑΕΚ τις τελευταίες δύο δεκαετίες και φέτος που το νέο γήπεδο άνοιξε τις πύλες του και το ρεκόρ εισιτήριων είναι γεγονός. Η Ένωση ανακοίνωσε ένα ακόμη sold out φέτος στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και, σύμφωνα με τα στοιχεία της Super League, έχει κόψει έως τώρα 465.360 εισιτήρια.

Κι όλα αυτά, ενώ η ΑΕΚ δεν έπαιξε στο νέο της σπίτι στα πρώτα δύο παιχνιδια του πρωταθλήματος, ενώ απομένει μια ακόμη αναμέτρηση την τελευταία αγωνιστική. Και κόντρα στον Βόλο αναμένεται να υπάρξει εξάντληση των εισιτηρίων, ανεξάρτητα από το αν η ομάδα θα καταφέρει να πάρει το πρωτάθλημα.

Έτσι η ΑΕΚ φέτος θα αγγίξει το μισό εκατομμύριο εισιτήρια στο πρωτάθλημα, καθώς δεν υπολογίζονται τα παιχνίδια στο Κύπελλο.

Στη σχετική λίστα, έχει αφήσει πίσω τον Ολυμπιακό, που φέτος έκοψε 336.945 εισιτήρια, τον ΠΑΟΚ με 221.790 κι ένα ματς ακόμα, ενώ ο Παναθηναϊκός, που επίσης είχε πολλά sold out στη -μικρότερη σε χωρητικότητα- Λεωφόρο, έκοψε 207.252 και παίζει εντός και την τελυταία αγωνιστική.

Αγωνιστικά η ΑΕΚ έχει… εισπράξει την αξία της επιστροφής της στο γήπεδό της, καθώς έχει μόλις μια ήττα και δύο ισοπαλίες στο πρωτάθλημα, επίδοση που δεν… πλησίαζε στο κρύο ΟΑΚΑ.

Πηγή: Sdna

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X