Η ΑΕΚ «Βασίλισσα» της Ευρώπης - Πέντε χρόνια από το μαγικό τρίτο αστέρι της Ένωσης (VIDEO - ΦΩΤΟ)

Η ΑΕΚ «Βασίλισσα» της Ευρώπης - Πέντε χρόνια από το μαγικό τρίτο αστέρι της Ένωσης (VIDEO - ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Πέντε χρόνια περάσαν από την μέρα που η ΑΕΚ κατέκτησε το τρίτο ευρωπαϊκό κύπελλο στο μπάσκετ

6 Μαΐου 2018 τι χρόνια ήταν αυτή που μας πρόσφερες ρε ΑΕΚ.

Αρχικά προκρίση στον τελικό του BCL μετά φιέστα πρωταθλήματος και την επομένη ευρωπαϊκή κούπα. Η Βασίλισσα με τους Ντράγκαν Σάκοτα και τους πολεμιστές της νίκησε σαν σήμερα 5 χρόνια πριν την Μονακό σε ένα ΟΑΚΑ κολαστήριο, με 20.000 φίλους της «Ένωσης» και ύψωσε στον ουρανό του ΟΑΚΑ την κούπα! Η ΑΕΚ σε εκείνο το ματς έπαιξε εκπληκτικό μπάσκετ και κέρδισε την Μονακό με 100-94 την χρονιά που συμπληρώνονταν 50 χρόνια από τον μύθο του 1968!

Εκείνο το βράδυ στο κλειστό του ΟΑΚΑ, η ΑΕΚ είχε ψυχή Μόσχου και Αμερικάνου. Είχε τον στρατηγό Σάκοτα στον πάγκο, είχε τον Γκριν πρώτο σκόρερ με 19 πόντους, τον αρχηγό Ντούσαν με 16, όσους και ο Πάντερ. Είχε όλα τα παιδιά έτοιμα να μπουν και να δώσουν κάτι. Να δώσουν τη μάχη τους για να έρθει το τρίτο ευρωπαϊκό. Και ήρθε. Όλοι μαζί, κέρδισαν γιατί δεν μπορούσαν να χάσουν. Και οδήγησαν την ΑΕΚ ξανά στην ελίτ του ευρωπαϊκού μπάσκετ…

Το τι συνέβη εκείνη την νύχτα στο ΟΑΚΑ είναι πολύ δύσκολο να περιγράφει  με λέξεις. Ενδεικτικό του χαμού που είχαν προκαλέσει η ΑΕΚτζήδες εκείνη την άγια νύχτα ήταν ότι ο πρίγκιπάς του Μονακό ζήτησε ωτοασπίδες για να αντέξει τους πανηγυρισμούς.

Απολαύστε το ξανά

Η ΑΕΚ «Βασίλισσα» της Ευρώπης - Πέντε χρόνια από το μαγικό τρίτο αστέρι της Ένωσης (VIDEO - ΦΩΤΟ) Η ΑΕΚ «Βασίλισσα» της Ευρώπης - Πέντε χρόνια από το μαγικό τρίτο αστέρι της Ένωσης (VIDEO - ΦΩΤΟ) Η ΑΕΚ «Βασίλισσα» της Ευρώπης - Πέντε χρόνια από το μαγικό τρίτο αστέρι της Ένωσης (VIDEO - ΦΩΤΟ) Η ΑΕΚ «Βασίλισσα» της Ευρώπης - Πέντε χρόνια από το μαγικό τρίτο αστέρι της Ένωσης (VIDEO - ΦΩΤΟ) Η ΑΕΚ «Βασίλισσα» της Ευρώπης - Πέντε χρόνια από το μαγικό τρίτο αστέρι της Ένωσης (VIDEO - ΦΩΤΟ) Η ΑΕΚ «Βασίλισσα» της Ευρώπης - Πέντε χρόνια από το μαγικό τρίτο αστέρι της Ένωσης (VIDEO - ΦΩΤΟ) Η ΑΕΚ «Βασίλισσα» της Ευρώπης - Πέντε χρόνια από το μαγικό τρίτο αστέρι της Ένωσης (VIDEO - ΦΩΤΟ) Η ΑΕΚ «Βασίλισσα» της Ευρώπης - Πέντε χρόνια από το μαγικό τρίτο αστέρι της Ένωσης (VIDEO - ΦΩΤΟ) Η ΑΕΚ «Βασίλισσα» της Ευρώπης - Πέντε χρόνια από το μαγικό τρίτο αστέρι της Ένωσης (VIDEO - ΦΩΤΟ) Η ΑΕΚ «Βασίλισσα» της Ευρώπης - Πέντε χρόνια από το μαγικό τρίτο αστέρι της Ένωσης (VIDEO - ΦΩΤΟ) Η ΑΕΚ «Βασίλισσα» της Ευρώπης - Πέντε χρόνια από το μαγικό τρίτο αστέρι της Ένωσης (VIDEO - ΦΩΤΟ) Η ΑΕΚ «Βασίλισσα» της Ευρώπης - Πέντε χρόνια από το μαγικό τρίτο αστέρι της Ένωσης (VIDEO - ΦΩΤΟ) Η ΑΕΚ «Βασίλισσα» της Ευρώπης - Πέντε χρόνια από το μαγικό τρίτο αστέρι της Ένωσης (VIDEO - ΦΩΤΟ) Η ΑΕΚ «Βασίλισσα» της Ευρώπης - Πέντε χρόνια από το μαγικό τρίτο αστέρι της Ένωσης (VIDEO - ΦΩΤΟ) Η ΑΕΚ «Βασίλισσα» της Ευρώπης - Πέντε χρόνια από το μαγικό τρίτο αστέρι της Ένωσης (VIDEO - ΦΩΤΟ) Η ΑΕΚ «Βασίλισσα» της Ευρώπης - Πέντε χρόνια από το μαγικό τρίτο αστέρι της Ένωσης (VIDEO - ΦΩΤΟ) Η ΑΕΚ «Βασίλισσα» της Ευρώπης - Πέντε χρόνια από το μαγικό τρίτο αστέρι της Ένωσης (VIDEO - ΦΩΤΟ) Η ΑΕΚ «Βασίλισσα» της Ευρώπης - Πέντε χρόνια από το μαγικό τρίτο αστέρι της Ένωσης (VIDEO - ΦΩΤΟ) Η ΑΕΚ «Βασίλισσα» της Ευρώπης - Πέντε χρόνια από το μαγικό τρίτο αστέρι της Ένωσης (VIDEO - ΦΩΤΟ)

 

 

 

 

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X