Οσιμέν: «Δεν είναι ώρα να μιλήσουμε για το μέλλον μου, θέλω να αγκαλιάσω τους φιλάθλους μας»

Οσιμέν: «Δεν είναι ώρα να μιλήσουμε για το μέλλον μου, θέλω να αγκαλιάσω τους φιλάθλους μας»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Βίκτορ Οσιμέν άφησε στην άκρη όλα τα μεταγραφικά σενάρια δηλώνοντας πως θέλει να απολαύσει την κατάκτηση του Scudetto με τη Νάπολι και πως ανυπομονεί να συναντήσει τους φιλάθλους για να τους αγκαλιάσει.

Η Νάπολι ζει το μεγάλο της όνειρο, την επιστροφή στον θρόνο του ιταλικού ποδοσφαίρου μετά από 33 ολόκληρα χρόνια κι αν μη τι άλλο ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές αυτής της μαγικής πορείας είναι ο Βίκτορ Οσιμέν.

Ο Νιγηριανός φορ σφράγισε τον τίτλο με το γκολ στην έδρα της Ουντινέζε, έσπασε όλα τα κοντέρ με 22 γκολ σε 27 συμμετοχές και έγραψε ιστορία ξεπερνώντας τον Σαμουέλ Ετό ως ο Αφρικανός με τα περισσότερα γκολ σε μία σεζόν Serie A, αφήνοντας μια για πάντα το σημάδι του στον ιταλικό Νότο.

Τα σενάρια για πώλησή του το καλοκαίρι πληθαίνουν, ωστόσο, προς το παρόν ο ίδιος δεν βλέπει την ώρα να γυρίσει στη Νάπολη και να αντικρίσει τους φιλάθλους των Παρτενοπέι:

«Δεν είναι η σωστή ώρα να συζητήσουμε για το μέλλον μου. Θέλω απλά να απολαύσω αυτόν τον απίστευτο τίτλο. Ανυπομονώ να επιστρέψω στη Νάπολι και να αγκαλιάσω τους φιλάθλους μας. Είμαι τόσο χαρούμενος γι΄ αυτούς.

Είμαι κατακλυσμένος από συναισθήματα. Είναι απίθανη η αίσθηση. Περιμέναμε τόσα χρόνια για αυτή τη στιγμή και το να μπορούμε να χαρίσουμε το Scudetto στους Ναπολιτάνους είναι κάτι που δεν θα ξεχάσω ποτέ και που θα συνεχίζει να ζει στις καρδιές μας για το υπόλοιπο της ζωής μας».

Ήμασταν το αουτσάιντερ στην αρχή της χρονιάς, λίγοι πίστευαν σε εμάς, οι περισσότεροι μας είχαν ξεγραμμένους. Όπως συνήθιζα να λέω, οι ομάδες μένουν δεμένες, έχουμε φανταστικό προπονητή, επιτελείο, φυσιοθεραπευτές, γιατρούς που βεβαίωναν ότι ήμασταν στην καλύτερη κατάσταση. Το πιστεύαμε από την αρχή της σεζόν ότι έχουμε μια τρομερή ομάδα, ότι μπορούμε να κατακτήσουμε το Scudetto και τώρα πετύχαμε το όνειρό μας και θα συνεχίσουμε να πιστεύουμε στους εαυτούς μας και να απολαμβάνουμε τις στιγμές.

Νομίζω αρχίσαμε να συνειδητοποιούμε ότι πάμε για πρωτάθλημα τον Οκτώβριο, με τη νίκη μέσα στη Ρόμη. Απόλυτος σεβασμός στη Ρόμα, έχουν εξαιρετική ομάδα, αλλά το πώς παλέψαμε μέχρι τέλους μας έκανε να συνειδητοποιήσουμε ότι έχουμε την ποιότητα να κατακτήσουμε την κούπα.

Θα είμαι για πάντα ευγνώμων σε αυτό το πρωτάθλημα, βελτιώθηκα τόσο πολύ εδώ».

 

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Το μικρό καλάθι και οι τρεις λύσεις σε κάθε θέση
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X