Έτοιμη η μεταγραφική λίστα της Άρσεναλ εν όψει καλοκαιριού

Έτοιμη η μεταγραφική λίστα της Άρσεναλ εν όψει καλοκαιριού
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Αρσεναλ παραμένει στη μάχη του τίτλου της Premier League, αλλά οι άνθρωποί της κάνουν και τα πλάνα τους για την επόμενη σεζόν.

Μπορεί με τους τρεις βαθμούς κόντρα στην Τσέλσι μεσοβδόμαδα η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα να πέρασε ξανά στην κορυφή, έχοντας +2 από τη Σίτι, αλλά η υπόθεση τίτλος δεν εξαρτάται από το πόδια των παικτών της, αλλά από αυτά των «Πολιτών», που έχουν δύο παιχνίδια λιγότερα.

Μπορεί λοιπόν η ομάδα του Αρτέτα να χάσει τελικά τον φετινό τίτλο, αλλά η διοίκηση είναι απόλυτα ευχαριστημένη από τη δουλειά του Ισπανού τεχνικού και το καλοκαίρι θα κάνει αποδεκτές τις εισηγήσεις του για την ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ ο Αρτέτα συναντήθηκε με τον ιδιοκτήτη του συλλόγου, Σταν Κρένκε, και εξασφάλισε πως θα έχει το καλοκαίρι το ποσό των 200 εκατ. λιρών για να πάρει τους παίκτες της επιλογής του. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Daily Mail» η μεταγραφική λίστα του Αρτέτα περιλαμβάνει τους εξής παίκτες: τον Ντέκλαν Ράις της Γουέστ Χαμ, που θεωρείται το πρώτο όνομα στη σχετική λίστα, με εναλλακτική λύση τον Ρομέο Λάβια της Σαουθάμπτον. Για την άμυνα εξετάζεται τ’ όνομα του Μαρκ Γκεχί της Κρίσταλ Πάλας, ενώ για την επίθεση γίνονται επαφές για τον Μούσα Ντιαμπί της Λεβερκούζεν, ενώ είναι στα υπόψιν και ο Γουίλφριντ Ζαχά, ο οποίος το καλοκαίρι μένει ελεύθερος από την Κρίσταλ Πάλας.

Η Ανάλυση του Ολυμπιακός - ΑΕΚ 2-0 από τον Άκη Ζήκο|AEK After 16/05/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X