ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Η κριτική των 16 κιτρινόμαυρων

Εικόνες από το ΑΕΚ - Ολυμπιακός
Photo Credits: INTIME

Η κριτική των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ που έπαιξαν στο ντέρμπι της Νέας Φιλαδέλφειας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ το πάλεψε απεναντι στον Ολυμπιακό, έβγαλε φάσεις, αλλά δεν κατάφερε να βάλει γκολ για να πάρει τη νίκη. Στο μικροσκόπιο του enwsi.gr, οι 16 κιτρινόμαυροι που έπαιξαν στο ντέρμπι της Νέας Φιλαδέλφειας

Γιώργος Αθανασιάδης: Στο πρώτο ημίχρονο αντέδρασε εξαιρετικά σ’ ένα σουτ που δοκίμασε ο Μακαμπού από το ύψος της περιοχής. Στο δεύτερο ημίχρονο έπρεπε να διαχειριστεί μια πολύ περίεργη και κατάσταση, καθώς επί της ουσίας έπαιζε σαν λίμπερο. Και τηρουμένων των αναλογιών, το χειρίστηκε καλά.

Μιλάντ Μοχαμάντι: Ήταν η λύση που επέλεξε ο Αλμέιδα για να καλύψει το κενό που υπήρχε στο δεξί άκρο της άμυνας. Ανασταλτικά ο Ιρανός μπακ ήταν συνεπής και πήγε καλά. Στο επιθετικό κομμάτι ήταν φανερό πως δυσκολευόταν πάρα πολύ, καθώς δεν μπορούσε να λειτουργήσει με ανάποδο πόδι.

Ντομαγκόι Βίντα: Στα ανασταλτικά του καθήκοντα τις περισσότερες φορές ήταν αποτελεσματικός και κράτησε σωστά την θέση του. Πήρε μεγάλο κομμάτι στο οργανωτικό κομμάτι, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, καθώς η ΑΕΚ δυσκολευόταν πολύ να βρει δημιουργία από τον Γιόνσον και τον Σιμάνσκι.  Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιζε πολύ περισσότερο ως… εξάρι και στα τελευταία δέκα λεπτά ίσως και περισσότερο, ως σέντερ φορ.

Αρόλντ Μουκουντί: Ισχύει για τον Καμερουνέζο κεντρικό αμυντικό ότι και με τον Βίντα. Και μάλιστα ακόμα πιο πολύ ως προς την συμμετοχή του στο δημιουργικό κομμάτι. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο περνούσε πολλές μπάλες από τα πόδια του και ήταν αυτός που προσπαθούσε να κτίσει επιθέσεις από τα μετόπισθεν. Στο δεύτερο ημίχρονο έκανε το ματς της ζωής του και ας έκανε και κάποια λάθη. Κρατούσε σχεδόν μόνος του όλη την αμυντική λειτουργία από ένα σημείο και μετά, ενώ ανέβαινε και ψηλά ψάχνοντας για να βοηθήσει επιθετικά.

Εχσάν Χατζισαφί: Ματσάρα για μια ακόμα φορά από τον Ιρανό μπακ που έδωσε και την ψυχή του, παρά το κακό του ξεκίνημα σ’ άμυνα και επίθεση. Ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, ήταν αυτός που αποτελούσε τον κύριο εκφραστή όλων των προσπαθειών που έκανε η ΑΕΚ για να απειλήσει.

Νταμιάν Σιμάνσκι: Φανερά επηρεασμένος από την ταλαιπωρία που είχε από την ίωση, του έλειπαν πολύ τα τρεξίματα. Τους χώρους που έπρεπε να καλύψει, τις περισσότερες φορές τους κάλυπτε. Όμως στο οργανωτικό κομμάτι δεν μπόρεσε να βοηθήσει σχεδόν καθόλου. Στο δεύτερο ημίχρονο πάντως, έκανε μια τρομερή υπέρβαση για να ξεπεράσει τον εαυτό του και να βοηθήσει.

Γενς Γιόνσον: Δεν ήταν καθόλου καλά ούτε ο Δανός χαφ. Ήταν φανερά ταλαιπωρημένος και χωρίς δυνάμεις. Προσπάθησε να πάρει πρωτοβουλίες, έκανε κινήσεις χωρίς την μπάλα, αλλά γενικώς δυσκολεύτηκε αρκετά να μπει και αυτός στην οργανωτική εξίσωση της ομάδας.

Στίβεν Τσούμπερ: Το πάλεψε πολύ ο Ελβετός μεσοεπιθετικός και δεν κρύφτηκε σε κανένα σημείο του ματς. Γύριζε πίσω για να πάρει την μπάλα και να κάνει παιχνίδι, ανέβαινε ψηλά για να μπορέσει να πρεσάρει. Έβγαλε πολλή δουλειά μέσα στο γήπεδο, ξόδεψε πολλές δυνάμεις και πολύ νωρίς. Και γι αυτό και ο Αλμέιδα τον έβγαλε νωρίς από το γήπεδο.

Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς: Δεν είναι καλά αγωνιστικά και αυτό φάνηκε και στο ματς της προηγούμενης Κυριακής στην Λεωφόρο. Είχε τεράστια θέληση και βοήθησε πάρα πολύ από την πλευρά του στο ανασταλτικό κομμάτι. Αλλά σχεδόν τίποτα δεν του βγήκε όταν έπαιρνε πρωτοβουλίες επιθετικά με την μπάλα στα πόδια του. Και σε κρίσιμα σημεία στο δεύτερο ημίχρονο, που η ΑΕΚ χρειάστηκε τις ποιοτικές επιλογές του, δεν μπόρεσε να τις δώσει.

Νορντίν Άμραμπατ: Πήρε μπάλες πολλές ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Σήκωνε το κεφάλι και έψαχνε την κάθετη πάσα. Την έβγαλε στο πρώτο ημίχρονο στον Λιβάι, ο οποίος όμως καθυστέρησε και ξόδεψε μια πολύ σημαντική ευκαιρία. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Άμραμπατ έκανε συγκλονιστικά πράγματα. Έπαιξε ακόμα και δεξί μπακ και μάλιστα όταν η ΑΕΚ βγήκε μπροστά για να ψάξει το γκολ της νίκης με μεγαλύτερη πίεση, σταμάτησε επιθέσεις του αντιπάλου.

Λιβάι Γκαρσία: Η αλήθεια είναι πως ήταν ο μοιραίος της ΑΕΚ. Στο πρώτο ημίχρονο ξόδεψε δυο πολύ καλές ευκαιρίες. Μια όταν πήγε στο ένας εναντίον ενός με τον Παπασταθόπουλο και σούταρε πάνω στον Τζολάκη και ένα στην πάσα του Άμραμπατ που καθυστέρησε πολύ να εκτελέσει και τον πρόλαβε ο Ροντινέι. Στο δεύτερο ημίχρονο, ξόδεψε επίσης με ευκολία κάποιες φάσεις. Δεν είχε καθόλου καλά τελειώματα και καθαρό μυαλό στην τελικό του προσπάθεια.

Ορμπελίν Πινέδα: Από την ώρα που μπήκε στο παιχνίδι, έδωσε γκάζι και πνοή στην επιθετική λειτουργία της ΑΕΚ. Πήρε μπάλες πάνω του, έδωσε δημιουργία, πήρε ατομικές προσπάθειες. Υπήρχε μια φάση που θα μπορούσε να την είχε τελειώσει καλύτερα, αλλά γενικώς ήταν πολύ σημαντικός.

Πέτρος Μάνταλος: Πήρε πολλές μπάλες στα πόδια του από την στιγμή που μπήκε. Κάποια στιγμή φαινόταν να τον καταβάλει το άγχος και δεν είχε καθαρό μυαλό. Αλλά το πάλεψε πολύ και με την μπάλα στα πόδια αλλά και στις βοήθειες που έδινε στην άμυνα.

Πάολο Φερνάντες: Μπήκε πολύ κεφάτος μέσα στο ματς και η αλήθεια είναι πως η μπάλα πήγε πολύ στα πόδια του από την αριστερή πλευρά. Πέρασε πολλές σέντρες στην αντίπαλη περιοχή. Κάποιες εξ αυτών ήταν πολύ καλές. Και γενικώς το πάλεψε αρκετά.

Νίκλας Ελίασον: Μπήκε για να παίξει στο δεξί φτερό της ΑΕΚ. Αλλά η αλήθεια είναι πως δεν κατάφερε να βοηθήσει σχεδόν καθόλου. Δεν του βγήκε οι προσπάθειες που πήρε πάνω του.

Ζινι: Ήταν η επιλογή του Αλμέιδα για τις καθυστερήσεις. Και παρόλο που ο Ανγκολέζος έκανε ντεμπούτο με την πρώτη ομάδα, στο διάστημα που έπαιξε βοήθησε αρκετά. Μπήκε σε κάποιες μάχες και τις κέρδισε.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X