Παπαϊωάννου: «Δύσκολος, έως ακατόρθωτος ο τελικός του Κυπέλλου στη Λαμία»

Παπαϊωάννου: «Δύσκολος, έως ακατόρθωτος ο τελικός του Κυπέλλου στη Λαμία»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο μεγαλομέτοχος της Λαμίας, Πανουργιάς Παπαϊωάννου, σχολίασε την προοπτική να τελειώσει το σίριαλ του Κυπέλλου με την διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου (ΑΕΚ – ΠΑΟΚ) στην πόλη της Φθιώτιδας.

Έπειτα απ΄το «κάψιμο» (και) της υποψηφιότητας της «AEL FC ARENA» στη Λάρισα, στο τραπέζι πέφτει μεταξύ άλλων και το γήπεδο της Λαμίας («Αθανάσιος Διάκος»).

Το SDNA επικοινώνησε με τον μεγαλομέτοχο της Λαμίας και υποψήφιο Δήμαρχο της πόλης, Πανουργιά Παπαϊωάννου, ο οποίος εξέφρασε τις προσωπικές του ενστάσεις για τη διεξαγωγή του τελικού στην πόλη της Φθιώτιδας.

«Πρώτα απ΄όλα να πω ότι το γήπεδο ανήκει στο Δήμο και κανείς μέχρι τώρα δεν έχει επικοινωνήσει με την ΠΑΕ Λαμία. Συνεπώς η ενημέρωσή μας προέρχεται απ΄όσα διαβάζουμε κι εμείς μέσω των media.

Προσωπικά θα ήταν μεγάλη μας χαρά να φιλοξενήσουμε τον τελικό στην πόλη μας.

Ωστόσο κάτι τέτοιο θεωρώ πως πρακτικά είναι πολύ δύσκολο έως ακατόρθωτο να συμβεί με την παρουσία οπαδών και των δύο ομάδων.

Το γήπεδο έχει μικρή χωρητικότητα δεν είναι όπως το “AEL FC Arena” ή το Πανθεσσαλικό, ενώ βρίσκεται μέσα στην πόλη, με ό,τι κινδύνους ασφαλώς εγκυμονούν όλα αυτά.

Ασφαλώς πάντως ο πρώτος λόγος ανήκει στην αστυνομία και στον Δήμο».

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X