Και με τη.. βούλα στον πάγκο της Λιντς ο Αλαρντάις

Και με τη.. βούλα στον πάγκο της Λιντς ο Αλαρντάις
Photo Credits: INTIME

Την τεχνική ηγεσία της Λιντς ανέλαβε με κάθε επισημότητα ο Σαμ Αλαρντάις

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Λιντς παραμένει στο χείλος του γκρεμού και η διοίκηση ανακοίνωσε σήμερα την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της σε μια προσπάθεια ν’ αποφύγει τον υποβιβασμό.

Συγκεκριμένα η διοίκηση της αγγλικής ομάδας ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας με τον Χάβι Γκράθια και την πρόσληψη του Σαμ Αλαρντάις.

Ο Ισπανός τεχνικός ανέλαβε τη Λιντς στα μέσα Φεβρουαρίου και σχεδόν δύο μήνες μετά την πρόσληψη του, αποχώρησε, «πληρώνοντας» τα αρνητικά αποτελέσματα τις τελευταίες εβδομάδες.

Τα «παγώνια» δίνουν μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού και η διοίκηση της Λιντς ανακοίνωσε την πρόσληψη του Αλαρντάις, έως το τέλος της σεζόν, με προοπτική ανανέωσης για ένα επιπλέον χρόνο.

Σύμφωνα με τα σχετικά ρεπορτάζ ο Αλαρντάις θα λάβει 300.000 ευρώ για τα τέσσερα παιχνίδια που της εκκρεμούν στην Premier League. Αν μάλιστα κατορθώσει να την διατηρήσει και στην κορυφαία κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου, θα λάβει μπόνους κάτι περισσότερο από 2,5 εκατ.

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X