Μarkopoulo Park: 2 νικητές στο ΣΚΟΡ 6 κέρδισαν από 12.297 ευρώ

Μarkopoulo Park: 2 νικητές στο ΣΚΟΡ 6 κέρδισαν από 12.297 ευρώ

Συγκλονιστική άφιξη της ΝΤΕΪΝΤΡΗΜ (GR) στην 6η Ιπποδρομία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πολύ υψηλά κέρδη και εντυπωσιακές αφίξεις περιελάβανε η 17η ιπποδρομιακή συγκέντρωση της χρονιάς που πραγματοποιήθηκε εκτάκτως, χθες, Τρίτη 2 Μαΐου στις εγκαταστάσεις του Markopoulo Park. Δύο νικητές στο ΣΚΟΡ 6 κέρδισαν από 12.297 ευρώ και 16 στο ΣΚΟΡ 4 πήραν από 940.92 ευρώ.

 

Νίκη στα τελευταία μέτρα για την ΝΤΕΪΝΤΡΗΜ (GR)

 

Η 6η ιπποδρομία μας χάρισε μια συγκλονιστική άφιξη με την ΝΤΕΪΝΤΡΗΜ (GR) να επικρατεί των αντιπάλων της παρά το γεγονός ότι στο μεγαλύτερο διάστημα της κούρσας βρισκόταν στην τελευταία θέση. Η ΝΤΕΪΝΤΡΗΜ (GR) πραγματοποίησε την επίθεση της στα τελευταία 600 μέτρα της διαδρομής και σημείωσε την 3η της νίκη με χρόνο 1.18.90. Ιδιοκτησίας Αστέρια Racing ΙΚΕ και προπόνησης του Γιάννη Μυκονιάτη, την ΝΤΕΪΝΤΡΗΜ (GR) οδήγησε στην νίκη ο αναβάτης Κώστας Αττίκος.

 

Δείτε το βίντεο της 6ης Ιπποδρομίας

 

Με διαφορά ενός εκατοστού η ΚΟΡΕΝΤΙΝ (GR)

 

Στην 2η ιπποδρομία και ύστερα από μία δυνατή μάχη στην τελική ευθεία, η ΚΟΡΕΝΤΙΝ (GR) κατάφερε να επικρατήσει της ΠΑΣ ΔΕ ΤΖΙΝ (GB) με διαφορά μόλις ενός εκατοστού του δευτερολέπτου! Η εκπρόσωπος του Σπύρου Μουζινά και του Δημήτρη Ράικου έφτασε στην νίκη έχοντας στην σέλα της τον αναβάτη Εντιόν Τσέλα. Η ΚΟΡΕΝΤΙΝ (GR) προπονείται από τον Σταύρο Αγγελόπουλο και η χθεσινή της νίκη ήταν η 4η της καριέρας της.

 

Στην 5η ιπποδρομία ο ΛΑΪΤΝΙΝΓΚ ΣΤΟΡΜ (IRE) παρά την ατυχία του στην εκκίνηση, πραγματοποίησε εκπληκτικό φίνις και επικράτησε των αντιπάλων του στην ιπποδρομία που πραγματοποιήθηκε στην απόσταση των 1575 μέτρων. Ιδιοκτησίας Στέφανου Βαμβακά και προπόνησης Γιώργου Κουβαρά, ο 7ετης καθαρόαιμος έφτασε στην νίκη με αναβάτη τον Νίκο Μιχαηλίδη.

 

Για τον Κώστα Αττίκο αυτή ήταν η 2η νίκη στην χθεσινή συγκέντρωση καθώς είχε επικρατήσει νωρίτερα με τον ΤΖΕΡΣΕΪ ΓΚΛΗΜ (USA). Από 1 νίκη πέτυχαν οι αναβάτες Κωνσταντίνος Καποδίστριας, Εντιόν Τσέλα, Κώστας Μαστοράκης και Νίκος Μιχαηλίδης.

 

Από πλευράς προπονητών τις 6 χθεσινές ιπποδρομίες μοιράστηκαν οι Χάρης Χαραλάμπους, Σταύρος Αγγελόπουλος, Χρήστος Σταύρου, Ιγνάτιος Θεολόγου, Γιώργος Κουβαράς και Γιάννης Μυκονιάτης.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X