Λιντς: Πιάνει δουλειά με... γερό πριμ παραμονής ο Αλαρντάις

Λιντς: Πιάνει δουλειά με... γερό πριμ παραμονής ο Αλαρντάις
Photo Credits: INTIME

Μεγάλο πριμ της Λιντς στον Aλαρντάις αν την «σώσει» από τον υποβιβασμό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Λιντς παραμένει στο χείλος του γκρεμού. Η ήττα από την Μπόρνμουθ (4-1) οδηγεί τη διοίκηση του αγγλικού συλλόγου στην απόφαση να δείξει την πόρτα της εξόδου στον Χάβι Γκράθια.

Ο Ισπανός τεχνικός ανέλαβε τη Λιντς στα μέσα Φεβρουαρίου και σχεδόν δύο μήνες μετά την πρόσληψη του, ετοιμάζεται ν’ αποχωρήσει, «πληρώνοντας» τα αρνητικά αποτελέσματα τις τελευταίες εβδομάδες.

Τα «παγώνια» δίνουν μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού και η διοίκηση της Λιντς, έκρινε επιτακτική την ανάγκη αλλαγής στον πάγκο, με τα αγγλικά ΜΜΕ να κάνουν λόγο για συμφωνία με τον Σαμ Αλαρντάις.

Ο Αγγλος τεχνικός έχει δώσει τα χέρια με τη διοίκηση και σήμερα αναμένεται ν’ ανακοινωθεί η απόκτηση του. Σύμφωνα με τα σχετικά ρεπορτάζ ο Αλαρντάις θα λάβει 300.000 ευρώ για τα τέσσερα παιχνίδια που της εκκρεμούν στην Premier League.

Αν μάλιστα κατορθώσει να την διατηρήσει και στην κορυφαία κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου, θα λάβει μπόνους κάτι περισσότερο από 2,5 εκατ.

Στο μεταξύ η διοίκηση ανακοίνωσε και τη λύση της συνεργασίας της με τον τεχνικό διευθυντή, Βίκτορ Ορτα.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X