Προτεραιότητα του Ολυμπιακού να κρατήσει τον Μπακαμπού

Προτεραιότητα του Ολυμπιακού να κρατήσει τον Μπακαμπού
Photo Credits: INTIME

Ο Μπακαμπού μένει ελεύθερος στο τέλος της σεζόν και ο Ολυμπιακός έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στον Κονγκολέζο φορ για 3 χρόνια (2+1)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πέρα από το θέμα του νέου προπονητή που θα κληθεί να οδηγήσει την ομάδα στην επόμενη σεζόν, στον Ολυμπιακό καλούνται να λύσουν και τα ζητήματα του ρόστερ με το οποίο θα δουλέψει ο νέος τεχνικός.

Ένα από τα ζητήματα που παραμένουν ανοικτά είναι εκείνο του Σεντρίκ Μπακαμπού, ο οποίος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από τους Πειραιώτες, ενώ την ίδια ώρα έχει προξενήσει το ενδιαφέρον ομάδων από τη Γερμανία και τη Ισπανία.

Το «Φως των Σπορ» σημειώνει πως όντως υπάρχει ενδιαφέρον από τα συγκεκριμένα πρωταθλήματα για τον πρώτο σκόρερ της φετινής Stoiximan Super League, ενώ αναμένεται να υπάρξει ενδιαφέρον και από άλλες Λίγκες για εκείνον.

Ο Ολυμπιακός, όπως είχε γίνει γνωστό, έχει κάνει προσπάθεια να κρατήσει τον Μπακαμπού, προσφέροντάς του τριετές (2+1) συμβόλαιο με διπλάσιες απολαβές από τις φετινές.
Οι «ερυθρόλευκοι» κάνουν την προσπάθειά τους, όμως δεν πρόκειται για μία απλή υπόθεση και θα χρειαστεί ενδεχομένως να παλέψουν με… θηρία για να πετύχουν τον στόχο τους.

Η Ανάλυση του Ολυμπιακός - ΑΕΚ 2-0 από τον Άκη Ζήκο|AEK After 16/05/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X