«Πρόταση ανανέωσης στον Χατζισαφί έκανε η ΑΕΚ και περιμένει την θετική του απάντηση»

«Πρόταση ανανέωσης στον Χατζισαφί έκανε η ΑΕΚ και περιμένει την θετική του απάντηση»
Photo Credits: INTIME

Εξελίξεις στην ΑΕΚ με τον Εσχάν Χατζισαφί προαναγγέλλουν οι Ιρανοί

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Όλα συνομολογούν σε παραμονή του Εχσάν Χατζισαφί στην ΑΕΚ και την επόμενη σεζόν.

Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα ένα-ένα… Κατ’ αρχήν ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας του Ιράν είναι δεδομένο πως πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν με την ΑΕΚ. Ο Χατζισαφί είναι «βιονικός». Παρά τα συνεχόμενα ματς ελλείψει Μοχαμαντί ήταν εκεί, ήταν πάντα «παρών» με μερίδιο σ’ αυτό να έχει ο Αλμέιδα με τον τρόπο προπόνησης και διαχείρισης του παίκτη.

Έτσι δεν είναι τυχαίο πως το τελευταίο δίμηνο ακούγεται έντονα πως ο «Pelado» έχει ανάψει το… πράσινο φως για την ανανέωση του συμβολαίου του. Να μπει δηλαδή στο κλαμπ των παικτών που υπέγραψαν νέο συμβόλαιο, όπως οι Ρότα, Μήτογλου και Σιμάνσκι. Και κάπου εδώ έρχονται τα όσα αναφέρουν οι Ιρανοί.

Όπως αναφέρουν τα τελευταία τρία 24ωρα οι Ιρανοί, «η Εστεγκλάλ και η Περσέπολις εξεδήλωσαν ενδιαφέρον για τον παίκτη, αλλά διαπίστωσαν πως προτεραιότητά του είναι να παραμείνει στην Ευρώπη και να συνεχίσει στην ΑΕΚ». Μάλιστα, υπογράμμιζαν πως «η πρόταση ανανέωσης από πλευράς ΑΕΚ έχει ήδη γίνει και αναμένεται τις προσεχείς μέρες η απάντηση του παίκτη που φαίνεται πως θα είναι θετική».

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X