Ντέμης για Αλμέιδα: «Ήταν ο μεγάλος νικητής του ντέρμπι, είναι ο προπονητής της χρονιάς! - Η ΑΕΚ παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο»

Ντέμης για Αλμέιδα: «Ήταν ο μεγάλος νικητής του ντέρμπι, είναι ο προπονητής της χρονιάς! - Η ΑΕΚ παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο»
Photo Credits: INTIME

«Ήταν ο μεγάλος νικητής του ντέρμπι, είναι ο προπονητής της χρονιάς!», είπε για τον τεχνικό της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα ο Ντέμης στην εκπομπή «Monday FC» της NOVA

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το εγκώμιο του Ματίας Αλμέιδα όχι μόνο για το χθεσινό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (0-0), αλλά και συνολικά για όλη τη χρονιά έπλεξε ο Ντέμης Νικολαΐδης στην εκπομπή «Monday FC» της NOVA.

«Το ματς θα μπορούσε να τελειώσει με 0-1», είπε και πρόσθεσε: «Ο Αλμέιδα ήταν μεγάλος νικητής του ντέρμπι. Ότι σκέφτηκε, ότι εντολή έδωσε, το είδαμε. Από ατυχία η ΑΕΚ δεν πήρε το ματς, κυριάρχησε παντού. Μέχρι το 60-65′ έπαιζε σαν τη γάτα με το ποντίκι τον Παναθηναϊκό»

«Είναι έργο Αλμέιδα ότι όλοι οι παίκτες έρχονται και κουμπώνουν», ανέφερε ακόμη για τον Αλμέιδα ο Νικολαΐδης και πρόσθεσε: «Ο Αλμέιδα είναι προπονητής της χρονιάς από τώρα ανεξάρτητα από το τι θα γίνει. Συγγνώμη από τον Ιβάν (σ.σ. Γιοβάνοβιτς). Είναι η πρωτη του χρονιά και αυτό που έχει κάνει είναι εντυπωσιακό σε τόσο συντομο διάστημα».

«Ο Αλμέιδα ανάγκασε τον Παναθηναϊκό να παίξει με μεγάλες μπάλες, πράγμα που δεν του αρέσει. Πάρα πολύ γρήγορη και με ένταση η ΑΕΚ χωρίς τα ατού της», ανέφερε ακόμη οπ Ντέμης και συμπλήρωσε: «Ήταν οι δυο ομάδες που έπαιζαν για το πρωτάθλημα. Ο Παναθηναϊκός δεν έπαιξε για το Χ, δεν μπορούσε, απλά γιατί η ΑΕΚ ήταν πολύ καλύτερη».

Ο Νικολαΐδης υποκλίθηκε στον Πινέδα λέγοντας πως «θεωρώ MVP του πρωταθλήματος τον Πινέδα, έπαιξε και δεξί μπακ. Ποια θέση δεν έχει παίξει ο Πινέδα; Δεν έχει παίξει στόπερ, τερματοφύλακας και στόπερ. Είναι συγκλονιστικός παίκτης».

Όσο για τη μάχη του πρωταθλήματος, ο Ντέμης επισήμανε: «Όποιος και να πάρει το πρωτάθλημα, θα είναι δίκαιο, η ΑΕΚ πάντως παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο. Μεγάλο επίτευγμα αυτό που έχει κάνει ο Παναθηναϊκός και ο Γιοβάνοβιτς. Θεωρώ ότι το ρόστερ της ΑΕΚ είναι πιο ποιοτικό και πιο πλήρες».

«Ο Αλμέιδα έχει κάνει το τρομερό να έχει 20 παίκτες που είναι ενδεκάδας και να είναι όλοι χαρούμενοι», ανέφερε για πολλοστή φορά φέτος ο Ντέμης, ενώ για τους παίκτες που ξεχώρισε από την ΑΕΚ επισήμανε: «Πολύ καλός ο Τσούμπερ, πολύ καλός ο Γκαρσία, καλός ο Γαλανόπουλος. Κανείς δεν υστέρησε».

Πάνος Λούπος: Ψυχραιμία και για την... καρδιά μας το βράδυ της Κυριακής
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X