ΠΑΟΚ: Θεραπεία για τρεις, ανεβάζει ρυθμούς ο Κούρτιτς ενόψει Παναθηναϊκού

ΠΑΟΚ: Θεραπεία για τρεις, ανεβάζει ρυθμούς ο Κούρτιτς ενόψει Παναθηναϊκού
Photo Credits: INTIME

Θεραπεία για τρεις στον ΠΑΟΚ ενόψει Παναθηναϊκού με τον Κούρτιτς να ανεβάζει στροφές

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η νίκη για τον ΠΑΟΚ, έπειτα από δύο διαδοχικές ήττες, ήρθε με το 3-2 επί του Άρη στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης. Πλέον, οι παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου ετοιμάζονται για ακόμη ένα ντέρμπι, αυτό με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στο «Απόστολος Νικολαΐδης» (Τετάρτη 3/5, 20:00), στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής των Play Off του πρωταθλήματος της Super League.

Η προπόνηση της Πρωτομαγιάς περιελάμβανε προθέρμανση, τακτική και παιχνίδι, ενώ οι παίκτες που βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα του αγώνα κόντρα στον Άρη ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης.

Οι Ίνγκι Ίνγκασον, Ντόουγκλας Αουγκούστο και Τάισον έκαναν θεραπεία. Η κατάσταση των δύο Βραζιλιάνων θα αξιολογείται καθημερινά, κάτι που σημαίνει πως είναι αμφίβολη η συμμετοχή τους στην αναμέτρηση με το «τριφύλλι». Ο Αντρέ Ρικάρντο προπονήθηκε κανονικά με την ομάδα, ενώ το μεγαλύτερο μέρος του κανονικού προγράμματος έβγαλε και ο Γιάσμιν Κούρτιτς.

Την Τρίτη (2/5) οι «ασπρόμαυροι» θα προπονηθούν στις 11:00 στο γήπεδο της Τούμπας και το απόγευμα θα αναχωρήσουν με πτήση τσάρτερ για την Αθήνα.

Η Ανάλυση του Ολυμπιακός - ΑΕΚ 2-0 από τον Άκη Ζήκο|AEK After 16/05/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X