Ο ιδιοκτήτης της Λιντς έστειλε μήνυμα σε οπαδό: «Είμαι υπεύθυνος για αυτό το χάλι, απαράδεκτος» (ΦΩΤΟ)

Ο ιδιοκτήτης της Λιντς έστειλε μήνυμα σε οπαδό: «Είμαι υπεύθυνος για αυτό το χάλι, απαράδεκτος» (ΦΩΤΟ)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο ιδιοκτήτης της Λιντς, Αντρέα Ραντριτσάνι παραδέχτηκε ότι ο αγώνας για τον υποβιβασμό του συλλόγου τον έχει «λυγίσει» και ότι είναι «υπεύθυνος γι’ αυτό το «χάλι» σε μήνυμα που έστειλε στη μέση του αγώνα με την Μπόρνμουθ σε έναν οπαδό.

Η ομάδα του Γκαρσία συνετρίβη με 4-1 την Κυριακή, κι έμεινε μόλις έναν βαθμό πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού της Premier League.

Ο οπαδός της Λιντς, Κόνορ ΜακΓκίλιγκαν, μοιράστηκε τα στιγμιότυπα οθόνης που φαίνεται να δείχνουν μια ανταλλαγή μηνυμάτων με τον διοικητικός ηγέτης του συλλόγου, κατά τη διάρκεια του αγώνα στο Vitality Stadium.

Ο οπαδός έγραψε «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι τ αέκανες τόσο λάθος Αντρέα» κατά τη διάρκεια του δεύτερου ημιχρόνου του αγώνα της Κυριακής, με τη Λιντς να υπολείπεται με 3-1 έναντι των αντιπάλων της. Ο Ραντριτσάνι απάντησε μόλις ένα λεπτό αργότερα, λέγοντας: «Είμαι χάλια. Είμαι υπεύθυνος για αυτό το χάλι. Απαράδεκτος. Δεν σου αξίζει αυτό».

Σοβαρή ΑΕΚ, κέρδισε άνετα τον Άρη 2-0 | AEK Τalk 14/4/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X