Παναθηναϊκός - ΑΕΚ: Η κριτική των 16 «κιτρινόμαυρων»

Εικόνες από το Παναθηναϊκός - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Η κριτική των παικτών της ΑΕΚ που έπαιξαν στο ντέρμπι της Λεωφόρου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ ήταν καθολικά ανώτερη από τον Παναθηναϊκό αλλά τελικά έμεινε στο 0-0 με πολλές χαμένες ευκαιρίες.

Στο μικροσκόπιο του enwsi.gr, οι 16 κιτρινόμαυροι που έπαιξαν στην Λεωφόρο:

Γιώργος Αθανασιάδης: Ξεκίνησε κάπως νευρικά καθώς δυο φορές έστειλε χωρίς πίεση την μπάλα πλάγιο. Όμως όταν χρειάστηκε, έδειξε ετοιμότητα και έκανε εντυπωσιακή απόκρουση στην μοναδική καλή ευκαιρία του Παναθηναϊκού.

Λάζαρος Ρότα: Είναι κρίμα η περιπέτεια που περνάει αυτό το παιδί με το κτύπημα του Μπερνάρ. Και επίσης κρίμα γιατί βγήκε νωρίς σ’ ένα ματς που είχε ξεκινήσει κεφάτος.

Ντομαγκόι Βίντα: Για ακόμα μια φορά ο Κροάτης κεντρικός αμυντικός, έπαιξε με την τεράστια εμπειρία του. Και μ’ αυτή την εμπειρία διαχειρίστηκε σωστά και τα ανασταλτικά του καθήκοντα, αλλά και τις κατοχές που είχε. Με την μπάλα στα πόδια στο μεγαλύτερο κομμάτι του ματς, έκανε την σωστή επιλογή.

Αρόλντ Μουκουντί: Ένα ακόμα εξαιρετικό παιχνίδι από τον Καμερουνέζο κεντρικό αμυντικό. Ήταν απόλυτος κυρίαρχος στην άμυνα της ΑΕΚ και ζορίστηκε μόνο στο τελευταίο διάστημα του παιχνιδιού, που ο διαιτητής τον χρέωνε συνεχώς φάουλ πάνω στον Ιωαννίδη. Πολύ σωστός ήταν και με την μπάλα στα πόδια του.

Εχσάν Χατζισαφί: Ματσάρα από τον Ιρανό ακραίο μπακ. Από τους καλύτερους παίκτες της ΑΕΚ, ίσως και ο καλύτερος. Όργωσε την αριστερή πλευρά, αψεγάδιαστος ανασταλτικά και πολύ καλός στην συμμετοχή του στην επιθετική λειτουργία. Πολλές φορές όταν έβρισκε χώρο έκοβε ακόμα και προς τον άξονα και οι περισσότερες καλές επιθέσεις της ΑΕΚ κτίστηκαν απ’ αυτόν.

Γενς Γιόνσον: Παρόλο που φορτώθηκε πολύ νωρίς με κίτρινη κάρτα, έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Πρέσαρε σωστά, έκλεβε μπάλες και είχε και πολύ σωστές επιλογές στις μεταβιβάσεις του. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, διότι κάποια στιγμή στο δεύτερο άρχισε να κουράζεται. Βοήθησε σημαντικά σ’ όλους τους τομείας.

Κώστας Γαλανόπουλος: Ξεκίνησε στην βασική ενδεκάδα, κυρίως λόγω των προβλημάτων με την ίωση που προέκυψαν. Αλλά δικαίωσε απόλυτα τον Αλμέιδα. Εξαιρετικό παιχνίδι έκανε και μάλιστα ως αρχηγός. Απολύτως συνεπής και ανασταλτικά και τακτικά και με σωστές επιλογές. Δυο καλύτερες τελικές να είχε, μπορεί να είχε διαμορφώσει και διαφορετικό αποτέλεσμα.

Στίβεν Τσούμπερ: Ίσως ο κορυφαίος του γηπέδου. Μέσα σ’ όλες τις φάσεις. Είχε τα δυο δοκάρια, είχε καλές προσπάθειες, είχε συνεχώς τρόπους να δημιουργεί προβλήματα στην άμυνα του Παναθηναϊκού. Έβγαλε ενέργεια, έβγαλε πάθος και ήταν ο κινητήριος μοχλός των επιθέσεων της ΑΕΚ.

Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς: Δεν ήταν σε καλό απόγευμα ο Σέρβος χαφ. Παρόλο που μπήκε σε φάσεις, παρόλο που είχε τεράστια διάθεση. Για την κλάση του, θα μπορούσε να είχε πολύ καλύτερες επιλογές στην τελική του προσπάθεια.

Νίκλας Ελίασον: Ήταν πολύ κινητικός και πήρε προσπάθειες πάνω του. Και κάποιες εξ αυτών ήταν πολύ καλές. Είχε σωστές επιλογές με την μπάλα στα πόδια του. Δεν είχε καλές εκτελέσεις στις στατικές φάσεις.

Λιβάι Γκαρσία: Έδωσε πολλές μάχες και κράτησε την ΑΕΚ πολλές φορές ψηλά με τον τρόπο που υποδέχθηκε την μπάλα. Μπήκε σε φάσεις, πάλεψε πολύ αλλά και αυτός θα μπορούσε να είχε λίγο πιο σωστές επιλογές στην τελική του προσπάθεια.

Ορμπελίν Πινέδα: Παρόλο που δεν ήταν απολύτως έτοιμος για να παίξει 90 λεπτά, χρειάστηκε να μπει άρον άρον στο γήπεδο και να παίξει και ως δεξί μπακ. Ωστόσο έκανε ματσάρα. Τηρουμένων των αναλογιών, ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του με την φανέλα της ΑΕΚ, καθώς και ανασταλτικά δεν είχε πρόβλημα, ενώ επιθετικά ήταν εξαιρετικός.

Νταμιάν Σιμάνσκι: Μπήκε στην θέση του κουρασμένου Γιόνσον. Εμφανώς επηρεασμένος από την ίωση που τον ταλαιπώρησε, δεν πατούσε καθόλου καλά. Δεν είχε τον γνωστό δυναμισμό του και έκανε και εύκολα λάθη.

Πέτρος Μάνταλος: Ήρθε από τον πάγκο για να αλλάξει και ο σχηματισμός και να παίξει η ΑΕΚ μ’ ένα πιο καθαρόαιμο οκτάρι. Πήρε πρωτοβουλίες, πήρε μπάλες αλλά δυσκολεύτηκε να βγάλει συνεργασίες κυρίως διότι οι συμπαίκτες του είχαν κουραστεί και Άμραμπατ και Φερνάντες δεν ήταν σε καλό βράδυ.

Νορντίν Άμραμπατ: Αυτή την φορά μπήκε στην θέση του Γκατσίνοβιτς και έπαιξε αριστερά. Δεν τον βολεύει η θέση και δεν ήταν και σε καλό βράδυ, καθώς και αυτός ήταν ταλαιπωρημένος από την ίωση. Πήρε μπάλες στα πόδια του, αλλά χωρίς ουσία.

Πάολο Φερνάντες: Μπήκε αλλαγή και αγωνίστηκε ως δεξί εξτρέμ. Δεν είχε πρόβλημα να πάρει πρωτοβουλίες και να ζητήσει την μπάλα στα πόδια του. Δεν του βγήκαν όμως αυτά που δοκίμασε.

 

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X