Παναθηναϊκός-ΑΕΚ: Στο νοσοκομείο ο Ρότα, δεν άντεξε από την σκληρή αγκωνιά Μπερνάρντ και έγινε αλλαγή!

Παναθηναϊκός-ΑΕΚ: Αντιαθλητική αγκωνιά Μπερνάρ σε Ρότα, μάτωσε, αλλά ο Ντίας δεν έδωσε ούτε φάουλ! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ο Λάζαρος Ρότα από τις ζαλάδες δεν μπορούσε να συνεχίσει για την ΑΕΚ και μπήκε ο Πινέδα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η αντιαθλητική αγκωνιά του Μπερνάρντ στον Ρότα στο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό… σημάδεψε το πρώτο ημίχρονο στην Λεωφόρο.

Ο διαιτητής Ντίας άφησε εντελώς ατιμώρητο τον παίκτη του ΠΑΟ, μάλιστα άφησε την φάση να εξελιχθεί παρότι ήταν χτύπημα στο κεφάλι, με τον Ρότα να είναι πεσμένος κάτω, με ματωμένο κεφάλι και να ζαλίζεται. Μετά το τέλος της φάσης ο διαιτητής αποφάσισε να πάει πάνω του να δει τι έγινε…

Ο Ρότα μάλιστα έκανε άμεσα ράμματα από το ιατρικό τιμ της ΑΕΚ, έδεσαν το κεφάλι του, αλλά την σφοδρότητα του χτυπήματος ζαλιζόταν πολύ και δεν μπορούσε να συνεχίσει.

Έτσι, σε μία θέση που η ΑΕΚ είχε κενό λόγω τραυματισμού, ο Πινέδα μπήκε στην θέση του Ρότα για να καλύψει το κενό από το 21ο λεπτό.

Μάλιστα, ο Ρότα αφού βγήκε με φορείο αποφασίστηκε να μεταφερθεί αμέσως στο νοσοκομείο για εξετάσεις!

Στην ΑΕΚ πάντως αναφέρουν ότι στην ίδια φάση υπάρχει και χτύπημα χαμηλά με την σχάρα του Μπερνάρντ, η οποία επίσης έμεινε ατιμώρητη!

Δείτε ξανά την φάση:


ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X