Πάει για... ομάδα μπάσκετ ο Μπενζεμά: Πατέρας για τέταρτη φορά με τρίτη γυναίκα

Πάει για... ομάδα μπάσκετ ο Μπενζεμά: Πατέρας για τέταρτη φορά με τρίτη γυναίκα
Photo Credits: INTIME

Πατέρας για τέταρτη φορά με τρίτη γυναίκα ο Μπενζεμά

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ευτυχία δεν έρχεται ποτέ μόνη… Ο Καρίμ Μπενζεμά σημείωσε χατ-τρικ χθες (29/4) απέναντι στην Αλμερία (4-2) για την 32η αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος, αλλά η πρώτη χαρά για τον κάτοχο της Χρυσής Μπάλας είχε έρθει δύο ημέρες νωρίτερα.

Την Πέμπτη λοιπόν, σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού Semana, γεννήθηκε το τέταρτο παιδί του και πρώτο με το μοντέλο Τζόρνταν Οζούνα.

Η 33χρονη Αμερικανίδα influencer εισήχθη στην κλινική «Ρούμπερ» στη Μαδρίτη την περασμένη Τετάρτη και το μωρό γεννήθηκε τελικά στις 27 Απριλίου, μετά από φυσιολογικό τοκετό χωρίς επιπλοκές.

Ο Γάλλος επιθετικός είχε ήδη τρία παιδιά με τις δύο προηγούμενες σχέσεις του, την Μέλια (8 ετών) και τον Νούρι (3 ετών) με την Κλόε ντε Λονέι και τον 5χρονο Ιμπραχίμ με την Γκόθιερ Κόρα.

Πάντα πολύ διακριτικός για την ιδιωτική ζωή του στα κοινωνικά δίκτυα, ο πρώην παίκτης της Λιόν δεν μοιράστηκε φωτογραφίες ή βίντεο από τη γέννηση.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X