Πανστρατιά στις 17:00 στο ξενοδοχείο της αποστολής από χιλιάδες οπαδούς της ΑΕΚ!

Πανστρατιά στις 17:00 στο ξενοδοχείο της αποστολής από χιλιάδες οπαδούς της ΑΕΚ!
Photo Credits: INTIME

Χιλιάδες οπαδοί της ΑΕΚ αναμένεται να βρεθούν σήμερα στο ξενοδοχείο, όπου έχει καταλύσει η αποστολή για να ντοπάρουν τους παίκτες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η μεγάλη ώρα πλησιάζει… Απομένουν σχεδόν έξι ώρες για το ντέρμπι τίτλου στη Λεωφόρο με τον Παναθηναϊκό και ο κόσμος της ΑΕΚ έχει δώσει ραντεβού στις 17:00 στο ξενοδοχείο Kastri της Νέας Ερυθραίας για να ντοπάρει τον Αλμέιδα και τους παίκτες του.

Λιγότερο από τρεις ώρες και χιλιάδες οπαδοί της ΑΕΚ δίνουν ραντεβού στο ξενοδοχείο Kastri στη Νέα Ερυθραία για να ντοπάρουν τους παίκτες της ΑΕΚ ενόψει Λεωφόρου. Να κάνουν, δηλαδή, το ίδιο, όπως την περασμένη Κυριακή πριν από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, όπου φώναξαν «παρών» στην αναχώρηση της ομάδας και έδωσαν φτερά στους παίκτες που εν συνεχεία πήγαν στο Λιμάνι και έκαναν «φύλλο και φτερό» τους Πειραιώτες.

Την περασμένη Πέμπτη (27/4) η Original 21 ήταν ξεκάθαρη στο μήνυμα-κάλεσμα στον κόσμο.

«Ζούμε -κυριολεκτικά- για την Κυριακή… Το τι ετοιμάζουμε θα τα δείτε όταν πρέπει. Προς το παρόν, ανανεώνουμε το ραντεβού μας με την αγέλη λύκων του Αλμέιδα στις 17.00 στο ξενοδοχείο Kastri (Ν.Ερυθραία) όπου αν εντυπωσιαστήκατε με ότι έγινε στο ματς με τον γαύρο, αυτό που θα δείτε την Κυριακή δεν θα έχει προηγούμενο! Είπαμε, είμαστε τρελαμένοι όσο δεν πάει…», ανέφερε μεταξύ άλλων το μήνυμα του κορυφαίου συνδέσμου οργανωμένων οπαδών της ΑΕΚ.

Και ο κόσμος της Ένωσης θα είναι εκεί… Χιλιάδες οπαδοί της ΑΕΚ θα βρίσκονται έξω από το ξενοδοχείο, για να ξεπροβοδίσουν τους παίκτες πριν την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό και να τους δώσει την απαραίτητη δύναμη για το μεγάλο διπλό.

Να θυμίσουμε τι είχε γίνει με τον Ολυμπιακό;

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί και θα καταλάβατε πώς περισσότεροι από 2.000 οπαδοί της ΑΕΚ αποθέωσαν τους παίκτες και τον Αλμέιδα, ενώ ακολούθησε και η μοτοπορεία πίσω από το πούλμαν της ομάδας.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X