Νίγκρο: «Πετύχαμε μαζί τον στόχο της παραμονής-Η ΑΕΚ θα φτάσει ξανά στο υψηλό της επίπεδο»

Εικόνες από το ΝΕ Πατρών- ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Η τερματοφύλακας της ΑΕΚ, Ντιβίνα Νίγκρο μίλησε για τη νίκη επί του Ρεθύμνου και την παραμονή της ομάδας στην Α1

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η σεζόν ολοκληρώθηκε για την γυναικεία ομάδα πόλο της ΑΕΚ η οποία κατάφερε να φύγει από το Ρέθυμνο με τη νίκη και το εισιτήριο της παραμονής στην κατηγορία.

Όλα κρίθηκαν στη ρώσικη ρουλέτα των πέναλτι, όπου μεγάλη πρωταγωνίστρια ήταν η Ντιβίνα Νίγκρο. Η τερματοφύλακας της «Ένωσης», απέκρουσε και τα τρία χτυπήματα των γηπεδούχων, οι συμπαίκτριές της, αντίθετα, ευστόχησαν, και έτσι δεν χρειάσθηκε να «εκτελεστούν» άλλα. Η Τερματοφύλακας της ΑΕΚ, η παίκτρια που απέκρουσε τα τρία σημαντικά πέναλτι για την ομάδα της, Ντιβίνα Νίγκρο, μίλησε στο Pisina.net για τη νίκη και παραμονή της ομάδας της στην μεγάλη κατηγορία.

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Το παιχνίδι ήταν ακριβώς αυτό που περιμέναμε, δηλαδή πόλεμος. Η διοίκηση της ομάδας κανόνισε αυτό το ταξίδι με τον καλύτερο τρόπο, φύγαμε την προηγούμενη μέρα, κάναμε προπόνηση στα Χανιά και ξεκουραστήκαμε πριν το παιχνίδι. Όλοι ξέραμε ότι αυτό το παιχνίδι θα ήταν τελείως διαφορετικό από το προηγούμενο. Στην αρχή όταν κερδίζεις το πρώτο παιχνίδι με πολλά γκολ διαφορά τα κίνητρα ανεβαίνουν και η ένταση μειώνεται. Στην ομάδα μας λίγα κορίτσια είχαν την εμπειρία να διαχειριστούν το άγχος και τέτοιου είδους παιχνίδια. Προσωπικά ήμουν πολύ αγχωμένη, αυτό ήταν το πρώτο Play-Out της ζωής μου και δεν μπορεί να συγκριθεί με Play-Off γιατί σε αυτά τα παιχνίδια παίξαμε για την παραμονή στην κατηγορία. Αυτό που μας έλειπε σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι ήταν η επικοινωνία ειδικά στην άμυνα και το αποτέλεσμα ήταν ένα μείγμα προσωπικών και ομαδικών λαθών.

Ωστόσο, είμαι περήφανη για το γεγονός ότι βρήκαμε τη δύναμη να παλέψουμε μέχρι το τέλος και να κερδίσουμε στα πέναλτι. Έτσι ήξερα ότι εκεί δεν θα μπορούσα να αποτύχω. Αυτή η σεζόν ήταν γεμάτη χαρές και δυσκολίες. Χάσαμε πολλά παιχνίδια και αυτό είναι αποθαρρυντικό. Ωστόσο, βρήκαμε τον τρόπο να πετύχουμε μαζί τον στόχο που είχαμε. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο μας που μας έδωσε ό,τι χρειαζόμασταν και περισσότερα, για όλη τη σεζόν και τον προπονητή μας, που παρά τη σκληρή του προσωπικότητα, με επανέφερε στη φυσική κατάσταση που έχασα στον ένα χρόνο εκτός. Μεγαλώσαμε πολύ ατομικά και ομαδικά κατά τη διάρκεια της σεζόν και είμαι σίγουρος ότι με δουλειά και αποφασιστικότητα αυτή η ομάδα θα φτάσει ξανά στο υψηλό της επίπεδο».

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X