Η Original 21 στέλνει μήνυμα νίκης: «Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός είναι το ίδιο πράγμα - Ο κόσμος της ΑΕΚ θα βάλει το πρώτο γκολ» (ΦΩΤΟ)

Η Original 21 στέλνει μήνυμα νίκης: «Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός είναι το ίδιο πράγμα - Ο κόσμος της ΑΕΚ θα βάλει το πρώτο γκολ» (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Το μήνυμα νίκης της Original 21 ενόψει του ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τον τόνο ενόψει του «τελικού» της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό την Κυριακή (30/4, 20:00) στη Λεωφόρο έδωσε μέσω μακροσκελούς ανάρτησής της η Original 21.

Η μεγαλύτερη οπαδική βάση της Ένωσης αρχικά στάθηκε στη… σύμπραξη «πρασίνων» και Ολυμπιακού, ενώ εν συνεχεία απηύθυνε κάλεσμα στον λαό του «δικεφάλου».

Υπενθυμίζεται ότι για αύριο έχει ορίσει ραντεβού στις 17:00 στο ξενοδοχείο όπου θα καταλύσει η αποστολή της ομάδας, ώστε να δοθεί η έξτρα ώθηση για το «διπλό» τίτλου. «Βάζουμε το πρώτο γκολ και δίνουμε την ασίστ για το δεύτερο…», σημειώνουν χαρακτηριστικά οι οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΚ.

Η ανάρτηση της Original 21:

 

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X