Κλειστή η Δεκελείας στη Νέα Φιλαδέλφεια (ΦΩΤΟ)

Κλειστή η Δεκελείας στη Νέα Φιλαδέλφεια (ΦΩΤΟ)

Κλειστή είναι αυτή την ώρα η Δεκελείας στην Νέα Φιλαδέλφεια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κλειστή είναι αυτή τη στιγμή η Δεκελείας από τη Νέα Χαλκηδόνα.

Στον χώρο βρίσκεται περιπολικό για την διευθέτηση της κυκλοφορίας, σε αντίθεση με έναν κάδο που έχει τοποθετηθεί στο οδόστρωμα στη συμβολή οδών Δεκελείας και Λαχανά.

Από το βράδυ άρχισαν οι μικροπωλητές να τοποθετούν τους πάγκους τους κατά μήκος της οδού, ενώ η σχετική εξέδρα εκδηλώσεων έχει τοποθετηθεί στην πλατεία Πατραιάρχου στο σημείο με την συμβολή της οδού Εθνικής Αντιστάσεως, ενώ ψυχαγωγικά παιχνίδια βρίσκονται στο οικόπεδο απέναντι από το Δημαρχείο. Δεν υπήρξε κάτι διαφορετικό από ότι συμβαίνει τις τελευταίες δεκαετίες τα γνωστά εμπορεύματα οι γνωστές διαφορές για καταλήψεις χώρων και η εμποροπανήγυρη σε όλο της το μεγαλείο.

Κλειστή η Δεκελείας στη Νέα Φιλαδέλφεια (ΦΩΤΟ) Κλειστή η Δεκελείας στη Νέα Φιλαδέλφεια (ΦΩΤΟ) Κλειστή η Δεκελείας στη Νέα Φιλαδέλφεια (ΦΩΤΟ) Κλειστή η Δεκελείας στη Νέα Φιλαδέλφεια (ΦΩΤΟ) Κλειστή η Δεκελείας στη Νέα Φιλαδέλφεια (ΦΩΤΟ) Κλειστή η Δεκελείας στη Νέα Φιλαδέλφεια (ΦΩΤΟ) Κλειστή η Δεκελείας στη Νέα Φιλαδέλφεια (ΦΩΤΟ) Κλειστή η Δεκελείας στη Νέα Φιλαδέλφεια (ΦΩΤΟ) Κλειστή η Δεκελείας στη Νέα Φιλαδέλφεια (ΦΩΤΟ)

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X