Μπαρτσελόνα: Πλησιάζει η επιστροφή του Μέσι - Εχει έτοιμο διετές συμβόλαιο

Πλησιάζει: O Mέσι στη Βαρκελώνη με 15 βαλίτσες, παρέα με την οικογένεια και το δεξί του χέρι
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την μεγάλη επιστροφή του Λιονέλ Μέσι στην Μπαρτσελόνα περιμένουν οι Καταλανοί!

Λίγες ημέρες μετά τα δημοσιεύματα από την Καταλονία που έκαναν λόγο για αρχική συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών, οι «μπλαουγκράνα» φαίνεται πως έχουν ήδη περάσει στο επόμενο επίπεδο!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Ισπανού δημοσιογράφου, Ζοάν Φοντές, η Μπαρτσελόνα έχει ήδη συντάξει το συμβόλαιο του «πούλγκα» το οποίο θα είναι διάρκειας δύο ετών και θα ισχύει από το καλοκαίρι του 2023 επιβεβαιώνοντας τις φήμες για υποδοχή του Αργεντινού σταρ στο «Καμπ Νόου» μπροστά στα μάτια 105 χιλ. θεατών!

Έτσι φαίνεται πως ένα «θρίλερ» το οποίο έχει ξεκινήσει από τις αρχές της σεζόν θα έχει αίσιο τέλος, παρά τις πρόσφατες δηλώσεις του προπονητή της ομάδας, Τσάβι, ο οποίος θέλησε να επικεντρωθεί στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Θυμίζουμε ότι ο Λιονέλ Μέσι πριν λίγες ημέρες βρισκόταν στη Βαρκελώνη με την οικογένειά του καθώς και μαζί με το δεξί του χέρι και δείπνησε και με τους παλιούς του συμπαίκτες.

Πάνος Λούπος: Ψυχραιμία και για την... καρδιά μας το βράδυ της Κυριακής
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X