Ντέμης: «Αν κερδίσει η ΑΕΚ τον Παναθηναϊκό, σχεδόν το πήρε» (VIDEO)

Ντέμης: «Ο Κατσουράνης δεν είναι εχθρός της ΑΕΚ, ούτε μέρος της προπαγάνδας» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Τι είπε ο Ντέμης Νικολαΐδης για το ντέρμπι Παναθηναϊκός-ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την ανάλυσή του για το επερχόμενο ντέρμπι τίτλου μεταξύ Παναθηναϊκού και ΑΕΚ έκανε ο Ντέμης Νικολαΐδης.

«Αν κερδίσει η ΑΕΚ, σχεδόν το πήρε και βάσει προγράμματος γιατί έχει καλύτερο πρόγραμμα. Αν κερδίσει η ΑΕΚ το πήρε 90%, αν ο Παναθηναϊκός… 80%. Και οι δύο φτάνουν στο ματς που κρίνει τα πάντα σε πάρα πολύ καλή κατάσταση. Η ΑΕΚ κερδίζει τα ματς με λιγότερο άγχος από τον Παναθηναϊκό. Είναι πολύ πετυχημένες και οι δύο ομάδες φέτος ανεξάρτητα από το ποιος θα το πάρει», είπε αρχικά ο Ντέμης Νικολαΐδης στο Sport FM και πρόσθεσε:

«Είδαμε ίδια ΑΕΚ με Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ σε σχηματισμό και σε ένταση. Με ένα καθαρό αμυντικό χαφ και τον Πινέδα δίπλα του σε ρόλο οκταριού. Θα πρέπει να κάνει το ίδιο και με τον Παναθηναϊκό. Η ΑΕΚ πρέπει να παίξει το παιχνίδι της. Πιστεύω ότι δεν μπορεί να πάει και να κουμπώσει πουθενά, το παιχνίδι της και όπου της βγει.

Ο Παναθηναϊκός απέναντι στην ΑΕΚ πιέζει πάντα τα χαφ της. Πιστεύω θα πάει όπως και με τον Ολυμπιακό. Η ισοπαλία λειτουργεί υπέρ του Παναθηναϊκού, αλλά για αυτό και θέλει τη νίκη γιατί μετά θα έχει το δικαίωμα για μία ήττα ή μια ισοπαλία στα τρία επόμενα ματς. Αν κάνουν ίδια αποτελέσματα, τότε υπερτερεί ο Παναθηναϊκός στην ισοβαθμία», ανέφερε.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X