Σωτηρακόπουλος για Κύπελλο Ελλάδας: «Έχουμε φτάσει στο σημείο να μην θέλει κανείς τον τελικό λες κι είναι λεπρός» (VIDEO)

Σωτηρακόπουλος για Κύπελλο Ελλάδας: «Έχουμε φτάσει στο σημείο να μην θέλει κανείς τον τελικό λες κι είναι λεπρός» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος περιγράφει το σημείο καμπής, που έφερε βία στα γήπεδα ποδοσφαίρου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο σπόρτκαστερ και αθλητικογράφος Χρήστος Σωτηρακόπουλος κάθισε απέναντι από τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο και μίλησε για τη ζωή του, τους αστέρες του ποδοσφαίρου που έχει συναντήσει, αλλά και την αλλαγή της ατμόσφαιρας στα γήπεδα που είναι πλέον ορατή.

Ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος κλήθηκε να εντοπίσει τους λόγους που η βία στα γήπεδα (και όχι μόνο) μοιάζει πολύ πιο έντονη τα τελευταία χρόνια. Όπως είπε, «είμαστε σε μια εποχή τα τελευταία τουλάχιστον 10 χρόνια που ο κόσμος έχει οργή γενικώς. Η εποχή από τα μνημόνια και μετά. Πιο πριν ο κόσμος είχε βαλβίδες αποσυμπίεσης».

Διαβάστε τη συνέχεια στο The Standard

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X