ΑΕΚ: Η εκτίμηση Μπορμπόκη για το αποτέλεσμα στο μεγάλο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό! (VIDEO)

ΑΕΚ: Η εκτίμηση Μπορμπόκη για το αποτέλεσμα στο μεγάλο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ο Βασίλης Μπορμπόκης έκανε εκτίμηση σχετικά με το αποτέλεσμα του μεγάλου ματς της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ έχει αφήσει πίσω της το σερί πέντε σπουδαίων νικών στα playoffs και έχει επικεντρώσει όλη την προσοχή της στο μεγάλο ντέρμπι της Κυριακής απέναντι στον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό τον τίτλο.

Ένα παιχνίδι που δεν σηκώνει λάθη, μόλις τέσσερα ματς πριν το φινάλε της σεζόν η ΑΕΚ είναι αντιμέτωπη με την ιστορία. Σε μια συναρπαστική κούρσα για το πρωτάθλημα η Ένωση είναι αυτή που πέταξε εκτός διεκδίκησης τόσο τον Ολυμπιακό με την τριάρα στο Καραϊσκάκη, όσο και τον ΠΑΟΚ με το διπλό στην Τούμπα μετά την γκολάρα του Σέρχιο Αραούχο.

Τώρα όμως, σε αυτό το παιχνίδι των απόλυτων ισορροπιών δεν μετρά τίποτα από όσα προηγήθηκαν. Η Ένωση θα πρέπει να επικρατήσει με το ποδόσφαιρό της και να πάει για το πρωτάθλημα.

Η εκτίμηση Μπορμπόκη για το αποτέλεσμα στο μεγάλο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Δείτε όσα είπε ο σχολιαστής του ENWSI TV στην εκπομπή ΑΕΚ after, Βασίλης Μπορμπόκης αναφορικά με τον αγώνα της Ένωσης με τον Παναθηναϊκό:

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ έχασε δικό της Πρωτάθλημα, με δικά της λάθη - Αυτό είναι ευθύνη για το καλοκαίρι» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X