Κύπελλο Γαλλίας: Δεν θα πάει στον τελικό ο Μακρόν - Ετοιμάζουν διαμαρτυρία οι φίλαθλοι

Κύπελλο Γαλλίας: Δεν θα πάει στον τελικό ο Μακρόν - Ετοιμάζουν διαμαρτυρία οι φίλαθλοι
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στον αυριανό τελικό του Coupe de France (29/4) ετοιμάζονται διαμαρτυρίες με σφυρίχτρες και κόκκινες κάρτες με αποδέκτη τον Εμανουέλ Μακρόν, λόγω των πρόσφατων μεταρρυθμίσεων του Γάλλου Προέδρου, οι οποίες θα αυξήσουν το ελάχιστο όριο ηλικίας συνταξιοδότησης από τα 62 στα 64 έτη.

Τα συνδικάτα σχεδιάζουν να μοιράσουν σφυρίχτρες και κόκκινες κάρτες στους οπαδούς της Ναντ και της Τουλούζ πριν από τον αγώνα, προκειμένου να τις δείξουν στον πρόεδρο της Γαλλίας, όταν βγει στο γήπεδο για τον παραδοσιακό χαιρετισμό με τους παίκτες πριν την έναρξη του παιχνιδιού.

Οι διοργανωτές έχουν ενημερωθεί για την πιθανότητα να μην εξελιχθεί ομαλά ο τελικός και τις έντονες αντιδράσεις που μπορεί να υπάρξουν από τον κόσμο.

Οι συνδικαλιστικές οργανώσεις θα μοιράσουν σφυρίχτρες, που θα χρησιμοποιηθούν στο 49ο λεπτό, ως αντίδραση στη χρήση του άρθρου 49.3 με βάσει του οποίου ο Μακρόν θα προχωρήσει την μεταρρύθμιση για το συνταξιοδοτικό, χωρίς να χρειαστεί να λάβει την ψήφο της εθνοσυνέλευσης.

Σύμφωνα με την Le Parisien, ο Μακρόν φημολογείται πως θα είναι στον αγώνα, αλλά δεν θα κατέβει στον αγωνιστικό χώρο. Δεν υπάρχει καμία ένδειξη προς το παρόν, για το αν θα δώσει το τρόπαιο στον αρχηγό της νικήτριας ομάδας, όπως έκανε από την έναρξη της θητείας του το 2017.

3000 αστυνομικοί – 50% περισσότεροι από τον τελικό του Champions League πέρυσι – θα βρίσκονται πέριξ και εντός του γηπέδου ενώ θα τοποθετηθούν ειδικά «φράγματα» μπροστά από ορισμένες εξέδρες για να αποφευχθεί η εισβολή στον αγωνιστικό χώρο.

Η Ανάλυση του ΑΕΚ - Άρη 2-0 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 15/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X