Πρόεδρος της Αλ Νασρ: «Εξαπατήθηκα με τον Ρονάλντο»

Πρόεδρος της Αλ Νασρ: «Εξαπατήθηκα με τον Ρονάλντο»
Photo Credits: INTIME

«Εξαπατήθηκα με τον Ρονάλντο», δηλώνει ο πρόεδρος της Αλ Νασρ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο «μετακόμισε» τον περασμένο Δεκέμβριο στη Σαουδική Αραβία σαν απόλυτος σούπερ σταρ, με μυθικό συμβόλαιο από την Αλ Νασρ (200 εκατ. ευρώ ετησίως) και με πλάνο να «απογειώσει» το ποδόσφαιρο της αραβικής χώρας, αποτελώντας τον νέο «πρεσβευτή» του στη διεκδίκηση του Μουντιάλ 2030, όμως 4 μήνες μετά τα πράγματα δεν εξελίσσονται ιδανικά για τον Πορτογάλο άσο.

Ο αποκλεισμός της Αλ Νασρ στα ημιτελικά του King’s Cup και η διαφαινόμενη απώλεια του πρωταθλήματος από την Αλ Ιτιχάντ, άνοιξαν τον… ασκό της κριτικής για τον CR7, ακόμη κι απ’ την κορυφή της διοικητικής «πυραμίδας» του αραβικού συλλόγου.

Ο πρόεδρος της Αλ Νασρ, Μουσάλι Αλ-Μουαμάρ σε δηλώσεις του στο «ArabiaNews50» τις οποίες αναπαρήγαγε η ισπανική «Marca» τόνισε πως αισθάνεται… εξαπατημένος με τη μεταγραφή του Ρονάλντο και χρησιμοποίησε ένα ακραίο παράδειγμα.

«Με έχουν εξαπατήσει μόνο δύο φορές στη ζωή μου. Η πρώτη φορά ήταν όταν ζήτησα τρία κεμπάπ και μου έφεραν μόνο δύο. Η δεύτερη ήταν όταν υπέγραψα τον Κριστιάνο Ρονάλντο…», ήταν μεταξύ άλλων τα λόγια του Αλ Μουαμάρ, ο οποίος όπως αναφέρει το δημοσίευμα έχει «ανεχθεί» πολλά… τερτίπια του 38χρονου άσου, όπως τους τσακωμούς του με τον προπονητή Ρούντι Γκαρσία, ο οποίος εντέλει αποχώρησε ή την κίνηση του Ρονάλντο να πιάσει τα γεννητικά του όργανα κοιτώντας προς την εξέδρα σε προ δεκαημέρου αγώνα της Αλ Νασρ.

Δεν αποκλείεται μάλιστα, αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα, να υπάρξουν εξελίξεις με τον CR7 μέσα στις επόμενες εβδομάδες αν επισημοποιηθεί η απώλεια της Saudi Professional League που θα φτάνουν ακόμη και σε πιθανό «διαζύγιο» ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X