Νάπολι: Οι οπαδοί... κήδεψαν τους ανταγωνιστές ενόψει στέψης

Νάπολι: Οι οπαδοί... κήδεψαν τους ανταγωνιστές ενόψει στέψης
Photo Credits: INTIME

Οι οπαδοί της Νάπολι κήδεψαν τους ανταγωνιστές ενόψει στέψης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι οπαδοί της Νάπολι θέλησαν να «τρολάρουν» τις υπόλοιπες ομάδες της Serie A και έστησαν μια ποδοσφαιρική «κηδεία» ενόψει της επερχόμενης στέψης των Παρτενοπέι.

Η Νάπολι μετράει αντίστροφα για την μαθηματική κατάκτηση του τρίτου πρωταθλήματος της ιστορίας της. Αν οι Ναπολιτάνοι επικρατήσουν την ερχόμενη αγωνιστική της Σαλερνιτάνα και η Λάτσιο χάσει από την Ίντερ τότε θα «κλειδώσουν» τον τίτλο από την ερχόμενη αγωνιστική.

Εδώ και καιρό η Νάπολη κινείται σε ρυθμούς… φιέστας και απλά παραμένουν το «ξέσπασμα». Οι οπαδοί των Παρτενοπέι θέλησαν να «τρολάρουν» τις υπόλοιπες ομάδες της Serie A και έκαναν μια… κηδεία για τις υπόλοιπες ομάδες, καθώς τοποθέτησαν σε νεκροταφείο σταυρούς με τα σήματα των ομάδων και τοποθέτησαν ένα φέρετρο, το οποίο είχε πάνω κασκόλ των Γιουβέντους, Ίντερ, Μίλαν και Τορίνο.

Πίσω από τον τάφο, έχει κρεμαστεί και ένα πανό που γράφει: «Για ολόκληρη την Ιταλία ένας φρικτός πόνος. Μετά από τόσα χρόνια σας βάλαμε στο σταυρό».

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X