Ιντζάγκι: «Άξια είμαστε στον τελικό - Έχουμε ακόμα 10 παιχνίδια, ας ελπίσουμε να γίνουν... 11»

Ιντζάγκι: «Άξια είμαστε στον τελικό - Έχουμε ακόμα 10 παιχνίδια, ας ελπίσουμε να γίνουν... 11»
Photo Credits: INTIME

Ο Σιμόνε Ιντζάγκι μίλησε μετά την νίκη - πρόκριση με 1-0 επί της Γιουβέντους, τονίζοντας πως η χρονιά έχει πολύ δρόμο ακόμα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την ικανοποίηση του για την εμφάνιση και την πρόκριση της ομάδας του έδειξε ο Σιμόνε Ιντζάγκι μετά την επικράτηση της Ίντερ επί της Γιουβέντους με 1-0, στον επαναληπτικό ημιτελικό για το Coppa Italia.

Ο Ιταλός τεχνικός, μίλησε για την εμφάνιση της ομάδας του, τον αλληλοσεβασμό ανάμεσα σε αυτόν και τον Μαξ Αλέγκρι, όπως επίσης και για τα 10 εναπομείναντα παιχνίδια της χρονιάς, τα οποία ο ίδιος ελπίζει να γίνουν 11, εννοώντας βέβαια την πιθανότητα οι «νερατζούρι» να αγωνιστούν στον τελικό του Champions League.

«Ήταν ένα όμορφο απόγευμα. Αξίζαμε να είμαστε στον τελικό με την εικόνα μας στα δύο παιχνίδια και είμαστε πολύ χαρούμενοι που το καταφέραμε μιας και θέλαμε να επιστρέψουμε στη Ρώμη με κάθε κόστος», ήταν τα λόγια του τεχνικού της Ίντερ, ενώ αναφέρθηκε και στη συνέχεια της ομάδας του:

«Τώρα έχουμε 10 παιχνίδια ακόμα να παίξουμε, ας ελπίσουμε να γίνουν… 11. Στο μεταξύ, θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους και να απολαύσουμε το σημερινό βράδυ μιας και το να παίζεις σε αυτή την ένταση, δεν είναι εύκολο».

Τέλος αναφέρθηκε και στον Μαξ Αλέγκρι και τον χαιρετισμό που είχαν:

«Είπαμε γεια ο ένας στον άλλον, υπάρχει μεγάλος σεβασμός ανάμεσά μας, μιας και έχουμε βρεθεί αντιμέτωποι πολλές φορές τα τελευταία χρόνια. Με συνεχάρη για την πρόκρισή μας στα ημιτελικά του Champions League».

AEK Τalk 13/5/24 -Στ. Καζαντζόγλου | enwsi.gr
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X