Ο Πορτογάλος διαιτητής Αρτούρ Σοάρες Ντίας στο Παναθηναϊκός-ΑΕΚ!

Ο Πορτογάλος διαιτητής Αρτούρ Σοάρες Ντίας στο Παναθηναϊκός-ΑΕΚ!
Photo Credits: INTIME

Ο διαιτητής του Παναθηναϊκος-ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση των διαιτητών για την πέμπτη αγωνιστική των πλέι άουτ, η ΚΕΔ γνωστοποίησε και τους ρέφερι που θα διευθύνουν τα παιχνίδια της έβδομης αγωνιστικής των πλέι οφ και το ματς της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό.

Συγκεκριμένα ο Πορτογάλος Αρτούρ Σοάρες Ντίας ορίστηκε να διευθύνει το μεγάλο ντέρμπι της Λεωφόρου, μεταξύ Παναθηναϊκού κι ΑΕΚ την Κυριακή (30/04, 20:00).

Ο Αρτούρ Σοάρες Ντίαζ, με σφυρίξει με βοηθούς τους συμπατριώτες του Πέδρο Ριμπέιρο, Πάουλο Σοάρες, 4ο τον Ευαγγέλου και στο VAR τους Τιάγκο Μαρτίνς, Φωτόπουλο.

Στο παρελθόν σφύριξε το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 1-0 (21/11/20), αλλά και το ΑΕΚ-Άρης 2-1 (4/3/20) στο Κύπελλο.

Στο ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ ορίστηκε ο επίσης γνώριμος Αζέρος, Αλιγιάρ Αγκάγεφ από την πρώτη κατηγορία της UEFA, που πριν λίγες μέρες σφύριξε το Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 3-1. Βοηθοί του οι συμπατριώτες του Ζεϊνέλ Ζεϊνέλοφ, Ακίφ Εμιρέλι, 4ος ο Γκορτσίλας και στο VAR ο καμάλ Ομουντλού με τον Θ.Μωυσιάδη.

Το Ολυμπιακός-Βόλος θα διευθύνει ο Περράκης, με βοηθούς τους Πετρόπουλο, Παπαδάκη, 4ος ο Μαλούτας και στο VAR οι Διαμαντόπουλος, Νικολαΐδης.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ έχασε δικό της Πρωτάθλημα, με δικά της λάθη - Αυτό είναι ευθύνη για το καλοκαίρι» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X