Ντέμης: «Ο Παναθηναϊκός δεν θα είναι... ΠΑΟΚ κόντρα στην ΑΕΚ» (VIDEO

Ντέμης: «Ο Παναθηναϊκός δεν θα είναι... ΠΑΟΚ κόντρα στην ΑΕΚ» (VIDEO
Photo Credits: INTIME

Πώς σχολίασε ο Ντέμης Νικολαΐδης το ντέρμπι Παναθηναϊκός-ΑΕΚ που έρχεται

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ντέμης Νικολαΐδης σχολίασε τη νίκη της ΑΕΚ επί του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού κόντρα στον Βόλο εν όψει της κρίσιμης κυριακάτικης αναμέτρησης της «Ένωσης» με τους «πράσινους» στο γήπεδο της Λεωφόρου.

Ο Ντέμης Νικολαϊδης είπε χαρακτηριστικά πως στην ΑΕΚ δεν θα πρέπει να περιμένουν προσέγγιση ανάλογη με αυτή του ΠΑΟΚ χθες στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό που μπορεί να κρίνει τον φετινό τίτλο του πρωταθλητή.

«Θα είναι ένα απίστευτα ενδιαφέρον ματς. Κανείς από τους δύο δεν θα μπορέσει να βγάλει όλα τα προτερήματα που βλέπουμε. Κάποια θα ματαιωθούν από τον αντίπαλο. Αυτός που θα καταφέρει να ματαιώσει τα περισσότερα, μάλλον θα κερδίσει. Λεπτομέρειες θα κάνουν τη διαφορά, η ψυχολογία, τέτοια πράγματα», είπε και πρόσθεσε: «Ο Παναθηναϊκός δεν θα είναι ο… ΠΑΟΚ της Opap Arena, θα παίξει πιο direct ποδόσφαιρο. Χαίρομαι το φετινό πρωτάθλημα γιατί δεν ξέρω ποιος θα κερδίσει».

Σε ό,τι αφορά την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Βόλο, στην οποία επικράτησε το «τριφύλλι» με 2-0, ο Ντέμης στάθηκε στην εμφάνιση του Ντανιέλ Μαντσίνι λέγοντας:

«Ο Μαντσίνι ήταν όλα τα λεφτά. Χάρη σε εκείνον έγινε εύκολο το παιχνίδι, ειδικά η δεύτερη ήταν καταπληκτική. Έχασε ένα ολόκληρο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός, αλλά είχε στο πρώτο μέρος κόντρα τον αέρα, που του κατέστρεψε τόσες επιθέσεις. Στο δεύτερο ημίχρονο ευτύχησε να σκοράρει νωρίς και να αποβάλει το άγχος. Το καλό για τον Παναθηναϊκό είναι πως πλέον είναι φορμαρισμένοι τόσο ο Ιωαννίδης όσο και ο Σπόραρ. Έχει δύο φορ που σκοράρουν, αλλά και έναν Μπερνάρ και έναν Κουρμπέλη που έχουν ανέβει πολύ».

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ έχασε δικό της Πρωτάθλημα, με δικά της λάθη - Αυτό είναι ευθύνη για το καλοκαίρι» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X