Στην Ατλέτικο Μαδρίτης για 4 χρόνια ο Σογιουντσού (ΦΩΤΟ)

Στην Ατλέτικο Μαδρίτης για 4 χρόνια ο Σογιουντσού (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στην Ατλέτικο Μαδρίτης θα αγωνίζεται από τη νέα σεζόν ο Τσαγλάρ Σογιουντσού

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Επόμενη στάση… Μαδρίτη για τον Τσαγλάρ Σογιουντσού!

Έπειτα από πέντε χρόνια θητείας με τη φανέλα της Λέστερ, ο Τούρκος αμυντικός ετοιμάζεται να αποχωρήσει ως ελεύθερος το προσεχές καλοκαίρι με προορισμό την Ατλέτικο.

Όπως αποκάλυψε ο έγκριτος Ιταλός ρεπόρτερ, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο 26χρονος στόπερ έβαλε την υπογραφή του σε τετραετές συμβόλαιο με τους Ροχιμπλάνκος και ολοκλήρωσε τη μεταγραφή του στους Ισπανούς που «έκλεισαν» την πρώτη προσθήκη ενόψει της νέας σεζόν.

Κάπως έτσι οι Κολοτσονέρος νίκησαν τον ανταγωνισμό απέναντι σε Ρόμα και Άστον Βίλα, οι οποίες το τελευταίο διάστημα είχαν ανοίξει με τη σειρά τους δίαυλο επικοινωνίας με τον ποδοσφαιριστή.

Προτεραιότητα του Τούρκου ωστόσο παρέμενε πάντα η Ατλέτικο και η La Liga, με τους Ισπανούς τελικά να καταλήγουν σε οριστική συμφωνία με την πλευρά του για να τον ντύσουν στα ερυθρόλευκα από τη νέα σεζόν.

Θυμίζουμε πως στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο ο Σογιουντσού έχει καταγράψει μόλις επτά συμμετοχές με τη φανέλα της Λέστερ, πέντε εκ των οποίων σημειώθηκαν στην Premier League.

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X